Jong OHL klimt naar derde plaats

Jong OHL
Na de rust nam Jong OHL afstand van een erg defensief Massenhoven. Dankzij die 5-1 overwinning prijkt Jong OHL op een knappe gedeelde derde plaats. De OHL Vrouwen speelden in een vriendschappelijke wedstrijd 0-0 gelijk op het veld van PEC Zwolle.

De meisjes van coach Coenraerts openden al snel de score tegen rode lantaarn Massenhoven via Jana Janssens. Een handvol minuten later bracht De Vos de bezoekers langszij. Vroeg in de tweede periode, en onder leiding van een sterke Deville, zette Eurlings Jong OHL opnieuw op voorsprong. De bezoekers bleken nadien fysiek niet opgewassen tegen het jonge geweld van Leuven. Halfweg de tweede helft bouwde Huysmans de voorsprong nog verder uit. In de slotfase zetten Vanzeir en Janssens de 5-1 eindscore op het bord.

Jong OHL

Door deze overwinning klimt Jong OHL naar een gedeelde derde plaats in de rangschikking. Nu volgt er de moeilijke verplaatsing naar Woluwe, vorig seizoen kampioen in 1ste nationale, voor de 1/8ste finales van de beker van België.

Tristan Borges Video

Jong OHL: Claes, Van Doren, Maelfait, Rillaerts (66’ Swevers), Lameir, Eurlings (55’ Huysmans), Vanzeir, Wils (64’ Verboomen), Neirynck, Deville, Jana Janssens. 

Mertens en Corbeels reisden met de U19 af naar Bosnië. Ze wonnen hun wedstrijd tegen Armenië en Bosnië. Tegen Armenië werd met 17-0 gewonnen. Zowel Mertens als Corbeels wisten te scoren.

Knappe prestatie OHL Vrouwen
De OHL Vrouwen speelden vrijdag in Bavel 0-0 gelijk tegen PEC Zwolle. Da’s knap, want die ploeg komt uit op het hoogste niveau in Nederland.

In een goeie wedstrijd met attractief voetbal kregen een aantal meisjes van Jong OHL voor het eerst de kans om zich te tonen bij de eerste ploeg. De bezoekers waren overwegend de betere ploeg met offensief voetbal. Scoren lukte niet, al zag Eurlings een goal afgekeurd voor betwistbaar buitenspel. Aan de overkant hield Van den Bergh OHL een paar keer recht.