OHL luistert naar jou De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OHL luistert naar jou

Stadion
De fans vormen een belangrijk onderdeel van het DNA van elke voetbalclub. Zij scharen zich week na week achter de ploeg en zorgen er zo voor dat de spelers net dat ietsje meer kunnen op het veld. Logisch dus dat OH Leuven luistert naar wat er leeft bij de 12de man.

- Er waren al drie mailadressen waarop fans hun vragen, ideeën en grieven kwijt kunnen.
- Vanaf 14 oktober komt daar nog
een vierde mailadres bij, specifiek voor technische mankementen, vuile zitjes, racisme in het stadion…
- Fans mogen ook altijd de Supporters Liaison Officer aanklampen of info inwinnen bij de Supportersfederatie en de verschillende supportersclubs van OHL.

Fans

Vanaf maandag 14 oktober mogen de Leuvense supporters een mailtje sturen naar: ombuds@ohl.be. Daar kunnen ze terecht om mankementen aan de infrastructuur of vuile zitjes te melden, issues rond veiligheid of mobiliteit, racisme, allerhande andere problemen of grieven, maar ook voor suggesties.

Stadion

Meer algemene informatie over de club of specifieke topics kunnen de Leuvense fans nog steeds bekomen via een mailtje naar: info@ohl.be

Fans kunnen ook altijd Jimmy Coenraets aanspreken. Hij vervangt Stijn Bastiaens als Supporters Liaison Officer. De SLO is de verbindingsman tussen de club en de verschillende supportersclubs die OH Leuven telt. Mailen rond tifo’s, meetings, kortom alle vragen rond het fangebeuren, kan op slo@ohl.be.

Fans

Voor de trouwste fans is de mailbox ticketing@ohl.be ongetwijfeld het meest gekend. Zoals de naam zegt, kan het Leuvense supporterslegioen daar zijn vragen kwijt rond tickets. Meer info over tickets vinden fans ook wekelijks op de website van OHL.

Laat je horen! Samen sterker!