Ruime overwinning voor Aspiranten De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Ruime overwinning voor Aspiranten

Milan Tucic
De Leuvense Aspiranten wonnen maandagmiddag met 5-1 tegen Roda JC. Tucic tekende voor het eerste Leuvense doelpunt. Vekemans en Allemeersch scoorden elk twee keer.

De partij begon uitstekend voor de thuisploeg. Na zes minuten voetballen scoorde Tucic op een vrijschop van Gilis. Vijf minuten later maakte Roda JC gelijk. De Hollanders straften balverlies van Patris genadeloos af. Halfweg de eerste helft bracht doelman Novakovic knap redding op een poging van dichtbij van Vekemans. Meteen daarop kwam Tucic net te kort om binnen te schuiven aan de tweede paal.

Laes en Patris

Net voor het halfuur floot de scheidsrechter niet voor een duidelijke duwfout in de zestien op Vekemans. Even later stond Ravet pal op een schot van Remans. Net voor het einde van de eerste periode zette Vekemans de thuisploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Laes die zich regelmatig offensief uitleefde.

Oregan Ravet

Halfweg de tweede helft besloot Allemeersch tegen de staak. Op dat moment waren Laes, Gilis en Tucic al gaan rusten. Aan de overkant hield Ravet de Nederlanders van de gelijkmaker. Enkele minuten later besliste Allemeersch de partij. Arthur omspeelde doelman Novakovic, moest daarbij vrij ver uitwijken maar deponeerde de bal wel knap in de verste hoek.

Vekemans en Allemeersch

Vijf minuten voor affluiten, krulde Vekemans de 4-1 knap binnen. Net daarvoor had Ravet zich nog eens onderscheiden met een sterke tussenkomst. In de slotfase tikte Novakovic een ver schot van Lemti over zijn kooi. De doelman van Roda JC kon wat later niet verhinderen dat Allemeersch, op pas binnendoor van Vekemans, de 5-1 eindcijfers op het bord zette. 

Hieronder vind je de doelpunten uit deze oefenwedstrijd tegen Roda JC:

Video

Doelpunten Aspiranten-Roda JC (5-1)

Onze aspiranten speelden een oefenwedstrijd tegen Roda JC en wonnen met 5-1. Tucic maakte het openingsdoelpunt en daarna scoorden Vekemans en Allemeersch nog elk twee keer.

OH Leuven: Ravet, Gaye, Patris, Raemaekers, Lemti, Sula, Gilis, Vekemans, Tucic, Allemeersch, Laes.