Gent te sterk voor Leuvense vrouwen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Gent te sterk voor Leuvense vrouwen

Vrouwen
Het blijft wachten voor de OHL-vrouwen op eerste puntengewin in de Superleague. Vrijdag leden ze een zware nederlaag op het veld van KAA Gent. Zaterdag ontvangt OH Leuven thuis Club Brugge.

OHL startte goed tegen een sterk KAA Gent. Vanuit de organisatie trachtten de bezoekers zo weinig mogelijk weg te geven en te loeren op de tegenaanval. Dat lukte vrij aardig, tot Gent scoorde op een stilstaande fase. Nog voor de rust verdubbelde de thuisploeg de voorsprong.

Na de rust onderging OHL het spel tegen een dominant Gent. De thuisploeg scoorde nog vier keer in die tweede helft. Tien minuten voor het affluiten, moesten de Leuvense vrouwen met tien verder. Bivort viel uit en de bezoekers hadden al drie keer gewisseld.

Zaterdag om 19u30 ontvangt OH Leuven thuis Club Brugge. Da’s een haalbare kaart, want de West-Vlamingen staan in het klassement net voor de Leuvense vrouwen.

OH Leuven: Van Den Bergh, Baldewijns (65’ Bivort), Hellinx, Bouker, Gomboso (65’ Broekaert), Van Poppel, Corbeels, Bongaerts (Michiels), Hannecart, Mertens, Wiard.