Abonnementen tweede periode te koop De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Abonnementen tweede periode te koop

Vierende spelers
Vanaf dinsdag 29 oktober kunnen fans een abonnement kopen voor de tweede periode. Supporters pikken meteen een mooie affiche mee tegen Beerschot, net als minstens drie thuiswedstrijden in Play-off 2 en misschien zelfs de finalewedstrijd in de Proximus League.

- Zowel online als op het secretariaat in Leuven kunnen fans vanaf dinsdag hun abonnement aanschaffen voor de tweede periode.
- Zo’n abonnement geeft hen recht op zeven thuiswedstrijden in de reguliere competitie, drie thuismatchen in PO 2 en eventueel een finalewedstrijd in 1B.
- Voor amper 95 euro kunnen supporters de ploeg aanmoedigen in Tribune 4 en in de Familietribune.

Vierende spelers

Vrijdagavond 15 november start OH Leuven thuis de tweede periode tegen het Beerschot van coach Hernan Losada. Meteen een topper dus aan Den Dreef, want de Mannekes willen kost wat kost top zijn bij aanvang van de tweede periode.

Supporters die een abonnement kopen voor de tweede periode pikken zeven thuiswedstrijden mee in de reguliere competitie, minstens drie thuismatchen in de vernieuwde formule van Play-off 2 en eventueel zelfs de finalewedstrijd in de Proximus League.

Vierende fans

Onze jongens de rest van het seizoen aanmoedigen, kan al vanaf 95 euro. Voor dat bedrag ben je zeker van een zitje in Tribune 4 of in de gezellige Familietribune (1 volwassene en max 2 kinderen tot 18 jaar). Twee volwassen familieleden met max 4 kinderen betalen 155 euro in de Familietribune. Studenten krijgen hun abo aan 65 euro. Een abonnement in de Familietribune of een studentenabonnement zijn enkel te koop aan het secretariaat.

Volg je de thuiswedstrijden van OH Leuven liever van op een meer centrale plaats? Dan kun je terecht in Tribune 1 en 3. Vanaf 155 euro moedig je onze jongens daar aan.

Vierende fans

Hieronder vind je nog eens alle prijzen:

Plaats Prijs
Tribune 1: bovenste ring 155 euro
Tribune 1: seats 245 euro
Tribune 1: eretribune 565 euro
Familietribune

95 euro (1 volwassene + 2 kinderen)

155 euro (2 volwassenen en 4 kinderen)

Tribune 3 155 euro
Tribune 3: eretribune 900 euro 
Tribune 4 95 euro 

 
Kinderen tot 18 jaar betalen 50 euro achter het doel en 90 euro in de andere tribunes.

Vierende fans

Je kunt je abo online bemachtigen of aan het secretariaat. Hieronder vind je de openingsuren:

Dag Openingsuren
Maandag Gesloten
Dinsdag 14 - 17 uur
Woensdag 14 - 17 uur
Donderdag 14 - 19 uur
Vrijdag 14 - 17 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten