Allemaal naar de Gaume De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Allemaal naar de Gaume

OHL - Virton
OH Leuven staat op 90 minuten van de eersteperiodetitel in de Proximus League. Drie punten in het Stade Yvan Georges volstaan voor Vince en Co. om vrijdag zeker te zijn van een plaatsje in de promotiefinale.

- OH Leuven en Excelsior Virton bepalen vrijdagavond in een onderling duel wie de eersteperiodetitel in de wacht sleept.
- Eerste achtervolgers Union Saint-Gilloise en KVC Westerlo maken geen kans meer op die eerste periode. Zij voetballen tegen elkaar in het Dudenpark.
- Er zijn 750 tickets beschikbaar voor de Leuvense fans in het Stade Yvan Georges.
- De club betaalt het busvervoer voor supporters naar Virton.

Vrijdag is het ‘do or die’ voor iedereen die Oud-Heverlee Leuven een warm hart toedraagt. Op de laatste speeldag van de eerste periode in de Proximus League staat de eersteperiodetitel op het spel in het Stade Yvan Georges. De twee kanshebbers op die prijs nemen het om 20u30 tegen elkaar op in de Gaume.

Als OH Leuven de drie punten pakt in Virton, is het altijd zeker van de eersteperiodetitel. De spelers en de technische staf roepen alle Leuvense supporters op om vrijdag als één man of vrouw achter de ploeg te staan. Op het veld van Lommel SK stuwde het Leuvense legioen het team van Vince Euvrard naar de drie punten. Laat ons vrijdag allemaal samen de eerste prijs van het seizoen pakken.

Ticketprijzen Stade Yvan Georges:

Volwassenen 15 euro
Jongeren van 12 jaar tot en met 17 jaar 5 euro
Kinderen tot 12 jaar Gratis


Mindervaliden krijgen gratis toegang. Hun begeleider betaalt de normale ticketprijs.

De voorverkoop in Leuven start dinsdag 5 november om 14u. Het secretariaat is open van 14u tot 17u op dinsdag, woensdag en vrijdag en van 14u tot 19u op donderdag.

Fans kunnen hun ticket ook vrijdagavond nog kopen aan de loketten in Virton. De loketten van het Stade Yvan Georges openen anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd. Fans die zeker willen zijn dat ze niet voor niets afzakken naar Virton, kopen hun ticket best vooraf aan het secretariaat in Leuven.

OHL betaalt het busvervoer van de supporters naar Virton en legt zelf bussen in omdat de bussen van de supportersclubs al volzet zijn. Fans die samen met OHL de verplaatsing willen maken naar Virton, kunnen hun zitje op de bus én toegangsticket voor de wedstrijd reserveren via slo@ohl.be. In dit mailtje moet de naam, voornaam en geboortedatum vermeld worden van elke persoon die de verplaatsing wil maken.

Inschrijven voor deze verplaatsing kan tot donderdag 10u.

De OHL-bussen vertrekken vrijdag om 16u30 aan de Extra Time in het King Power at Den Dreef Stadion richting Virton. De toegangstickets worden cash betaald bij vertrek vanop Den Dreef. Vrijdag openen we van 16u30 tot 17 uur uitzonderlijk onze fanshop zodat je helemaal in OHL-tenue naar Virton kan!

Heb je nog geen abonnement voor de tweede periode? Check dan hier de prijzen en pik meteen de topper tegen Beerschot mee.