Achtste blog voorzitter OH Leuven De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Achtste blog voorzitter OH Leuven

Khun Top
Nu de eersteperiodetitel binnen is en OHL geschiedenis kan schrijven in de tweede periode, richt OHL-voorzitter Aiyawatt Srivaddhanaprabha zich in deze blog tot de supporters.

Zowel in het voetbal als in het leven, zijn de mooiste verwezenlijkingen net diegene die je in moeilijke omstandigheden bereikt. Het winnen van de eersteperiodetitel is nog maar het eerste deel van wat we dit seizoen willen bereiken. Toch ben ik enorm trots op het karakter dat iedereen getoond heeft om ons zo ver te brengen.

Feest op Virton

Bij het begin van Play-off 3 vorig seizoen, wisten we dat dat meteen ook het vertrekpunt moest zijn van onze weg naar promotie. We zetten het feit dat we die degradatieplay-off moesten spelen om in iets positiefs, zodat we met een goed gevoel het nieuwe seizoen konden aanvatten. Dat lukte dankzij het talent en de toewijding van de spelers en het harde werk en de steun van iedereen die voor de club werkt. Onder de leiding van Vince Euvrard en met jullie geweldige steun, slaagden we erin onze stempel te drukken op de competitie. Ondanks blessures, ondanks nederlagen, ondanks (de grote impact van) het vertrek van belangrijke stafleden, ondanks technische problemen waar we geen vat op hadden, zijn we toch samen blijven strijden voor ons doel.

Wedstrijden zoals die in Virton zijn een grote test voor de mentaliteit binnen de club. Ons team toonde veel moed en professionalisme in moeilijke omstandigheden. Een uitwedstrijd met zo’n immense druk, waarbij de winnaar de periode wint en met de gebeurtenissen van het weekend ervoor in het achterhoofd, zorgde voor een schitterende apotheose. Onze spelers en staf genoten ontzettend hard van de steun van de fans, die een lange busrit achter de rug hadden. Niemand zal dit moment ooit vergeten. Deze ervaring geeft ons de kracht om ons doel in het tweede deel van het seizoen te bereiken.

Feest op Virton

Vanavond zetten we onze tocht verder met een thuiswedstrijd tegen Lokeren. We moeten dezelfde honger aan de dag leggen, dezelfde samenhorigheid en dezelfde passie die ons in deze goede uitgangspositie hebben gebracht. Geen enkele club is erin geslaagd om beide periodes te winnen en rechtstreekse promotie af te dwingen. Om dit te bereiken moeten we op dit hoge niveau blijven presteren. Er resten nog 4 wedstrijden voor de winterstop. Ik ben er van overtuigd dat Vince en zijn staf het beste uit de groep zullen blijven halen en dat de fans wedstrijd na wedstrijd het team zullen blijven steunen.

We hebben ons lot volledig in eigen handen. We moeten samen deze kans grijpen en blijven vechten om ons doel te bereiken.

Samen sterker!

Aiyawatt Srivaddhanaprabha
Voorzitter Oud-Heverlee Leuven