Bekeravontuur eindigt voor Leuvense vrouwen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Bekeravontuur eindigt voor Leuvense vrouwen

OHL Vrouwen
Zowel OHL Vrouwen als Jong OHL liggen uit de beker van België. Beide Leuvense ploegen hadden geen kans tegen topploegen RSC Anderlecht en Standard de Liège. De OHL Vrouwen verloren met 4-0 op Anderlecht. Jong OHL ging met 9-0 onderuit op Sclessin.

OH Leuven hield RSC Anderlecht lang in bedwang. Net voorbij het halfuur mikte Mertens op de lat. Op de daaropvolgende actie lukte de thuisploeg de 1-0. Het geluk zat de Leuvense vrouwen duidelijk niet mee.

In de tweede periode diepten de Brusselse vrouwen de voorsprong uit tot 4-0. Een vrij zwaar verdict voor OH Leuven dat zich moedig weerde tot het laatste fluitsignaal.

OH Leuven: Van Den Bergh, Baldewijns (64’ Eurlings ), Hellinx, Vanhentenrijk (68’  Broekaert), Wills (75’ Gomboso), Van Poppel, Corbeels, Hannecart, Mertens, Wiard, Michiels.

Jong OHL onderuit op Sclessin

De fysiek sterkere thuisploeg werkte af aan zowat 100% en dat resulteerde voor Jong OHL in een zware 9-0 nederlaag. De bezoekers forceerden een drietal kansen, maar waren iets te veel onder de indruk van de ploeg uit de Superleague.

Focus nu op de competitiewedstrijd van zaterdag in en tegen Racing Genk.

Jong OHL: Claes, Rillaerts (45’ Vanzeir), Swevers, Van Doren, Cattoor (70’ Dejardin), Deville (75’ De Meyer), Meyers, Huysmans, Jana Janssens, Jill Janssens, Nierynck.