Vrouwen pakken geen punten De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Vrouwen pakken geen punten

Jong OHL tegen Standard
Zowel OHL Vrouwen als Jong OHL slaagden er afgelopen weekend niet in om de punten thuis te houden. Beide ploegen moesten de duimen leggen tegen Standard Luik. De OHL Vrouwen hielden lang stand, maar verloren uiteindelijk met het kleinste verschil. De meisjes van coach Jimmy Coenraets verloren met 2-4.

Het was vooral verdedigen geblazen voor de OHL Vrouwen. Niet onlogisch tegen het sterke Standard Luik. Het Leuvense plannetje leek heel lang één punt te zullen opleveren. Maar vijf minuten voor affluiten, profiteerden de Luikse vrouwen van een onoplettendheid achterin.

Positief is dat OH Leuven de defensieve taken heel lang tot in de puntjes heeft uitgevoerd. Offensief bracht de thuisploeg dan weer te weinig. Vrijdag volgt een verplaatsing naar Racing Genk.

OHL Vrouwen

OH Leuven: Van Den Bergh, Baldewijns, Hellinx, Vanhentenrijk, Eurlings (62’ Huysmans), Van Poppel, Corbeels, Hannecart, Mertens, Wiard, Michiels.

Jong OHL niet opgewassen tegen Luikse kracht
De bezoekers startten met een handvol speelsters van de ploeg die uitkomt in de Superleague. Het openingskwartier leverde twee Luikse doelpunten op, na een dekkingsfout en een strafschopfout. Nog voor de rust bouwde Standard de voorsprong uit tot 0-3.

Jong OHL

Jong OHL kwam na de rust erg gretig uit de kleedkamers en voerde de taken beter uit. Dat resulteerde al snel in de 1-3 via Huysmans. Nadien volgden er enkele kansen op de aansluitingstreffer, maar een foutje van de Leuvense doelvrouw leidde tot de 1-4. De thuisploeg kwam kort daarna nog wel terug tot 2-4, maar een soms bruut spelend Standard trok de drie punten over de streep.

Jong OHL tegen Standard

Zaterdag trekt Jong OHL naar Tertre, waar het een vervolg wil breien aan de goeie tweede helft tegen Standard Luik.

Jong OHL: Lambert, Vanzeir, Swevers, Van Doren, Dejardin, Deville, Gomboso,Huysmans, Jana Janssens, Jill Janssens, Cattoor.