Twee uitwedstrijden op rij De officiƫle website van Oud-Heverlee Leuven

Twee uitwedstrijden op rij

Ticket Story Lommel
Er wachten OH Leuven twee verplaatsingen, voor het 2019 afsluit in eigen huis tegen Excelsior Virton. Nu vrijdag trekken de Leuvenaars naar Noord-Limburg, waar ze Lommel SK partij geven. Exact zeven dagen later staat er een trip naar West-Vlaanderen op het programma.

- OH Leuven probeert vrijdagavond aan de Gestelsedijk een derde overwinning op rij te boeken.
- De Leuvense fans betalen 12 euro voor een ticket. Studenten (12 tot 25 jaar) en senioren (ouder dan 65 jaar) wonen de partij in Noord-Limburg bij voor 10 euro. Kinderen (jonger dan 12 jaar) genieten een gratis plaatsje in Lommel.
- Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 14u op het Leuvense secretariaat of op vrijdag aan de loketten in Lommel.

Ticket Story Lommel

Na de overwinningen op het veld van KVC Westerlo en thuis tegen KSC Lokeren, gaat Oud-Heverlee Leuven in Noord-Limburg voor een derde driepunter op rij. Het zou meteen de derde keer zijn dit seizoen dat OHL daarin slaagt in de Proximus League.

Het spreekt voor zich dat de spelers en de staf vrijdag hopen op de massale steun van de fans. Volwassenen betalen 12 euro, studenten (12 tot 25 jaar) en senioren (ouder dan 65 jaar) kopen een ticket aan 10 euro. Jongeren (jonger dan 12 jaar) pikken de wedstrijd aan de Gestelsedijk gratis mee.

Ticket Story Lommel

Vanaf dinsdag zijn de tickets voor de uitwedstrijd in Lommel te koop op het Leuvense secretariaat. Je kunt daar dinsdag, woensdag en vrijdag terecht van 14u tot 17u. Donderdag opent het secretariaat zijn deuren tussen 14u en 19u. Vrijdag kunnen fans nog tickets kopen aan de loketten in Lommel.

Hier vind je alle info nog eens terug.