Zeventien regioclubs ondertekenen charter met OHL De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Zeventien regioclubs ondertekenen charter met OHL

Regional Academy
Zaterdag vond het startevent plaats van de Regional Academy. Zeventien regionale clubs ondertekenden het charter met OHL voor anderhalf seizoen. Met deze samenwerking wil OHL vooral inzetten op inhoud en het delen van kennis. OHL wil de clubs ondersteunen op het niveau van de verantwoordelijken van de opleiding, coaches en spelers.

Heel concreet gaat het dan bijvoorbeeld over het organiseren van seminaries met bekende sprekers op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast biedt OH Leuven drie praktische workshops aan met demo-sessie, specifiek rond bepaalde jeugdthema’s.

Regional Academy

OH Leuven zal ook op beleidsniveau ondersteunen en TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding) organiseren, waarin bijvoorbeeld het opstellen van een opleidingsplan wordt aangeboden. Ook het OHL-DNA, de specifieke manier van trainen en spelen wordt gedeeld met de clubs.

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens een wedstrijd bijwonen van het A-elftal in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion.

Regional Academy

De zeventien clubs die elk een charter ondertekenden met OH Leuven zijn: KOSC Wijgmaal, Stormvogels Haasrode, HO Veltem, KHO Bierbeek, KFC Herent, SC Out-Hoegaarden, VK Linden, KVC Haacht, Tielt-Winge 3000, VC Bertem-Leefdaal, KVC Kessel-Lo 2000, KV Tervuren-Duisburg, KAC Betekom, OHR Huldenberg, KFC Werchter, KVK Tienen, SC Aarschot.

Hieronder vind je de video terug van het startevent van de Regional Academy.

Video

OHL lanceert Regional Academy

OH Leuven gaat samenwerken met 17 clubs uit de regio om zo zijn kennis te delen.