Seraing te sterk De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Seraing te sterk

Amir Lemti
Een mix van Aspiranten en A-kern verloor zondag met 0-3 tegen het Seraing van ex-OHL coach Ferrera. Hubert pikte 60 speelminuten mee, centraal in de verdediging.

Een sterk Seraing tekende voor het eerste gevaar van de wedstrijd. Sanogo zag in de openingsfase zijn poging tegen de paal gaan. Op het kwartier werkte Raemaekers een schot van Badaoui weg op de lijn. Net voor het halfuur draaide Hubert een vrijschop een half metertje naast de staak.

David Hubert

Aan de overkant bracht Henkinet redding op een schot van Stevance. Meteen daarop stootte Myny op doelman Werner na een snelle vrijschop van Van Hyfte. In de slotfase van de eerste helft zette Kilota voor, Sanogo trapte in de handen van Henkinet.

Na een handvol minuten voetballen in de tweede helft strafte Sanogo ongelukkig inspelen van Hubert af en zette zo de bezoekers op voorsprong. Perbet probeerde het schuin voor doel, Werner redde met de voet. Op het uur verdubbelde Sanogo de voorsprong van de Luikenaars met een hard en goed schot.

Oregan Ravet

Een klein kwartier voor het laatste fluitsignaal stuurde Sula diep voor Allemeersch. Een Luikse verdediger redde op de lijn en in de rebound knalde Gilis op Werner. In de slotfase legde Mehanovic de 0-3 eindcijfers vast.

Daan Vekemans

OH Leuven: Henkinet (46’ Ravet), Laes, Hubert (60’ Gaye), Raemaekers, Mbombo, Myny (60’ Sula), Lemti (46’ Asante), Tucic, Perbet (60’ Vekemans), Ouedraogo, Van Hyfte.

Seraing: Werner, Faye, Pierrot, Kilota, Stevance, Badaoui, Sanogo, Hassan, Sabaouni, Boulenger, Mouhli.