Jong OHL verliest met kleinste verschil De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Jong OHL verliest met kleinste verschil

Jong OHL
Een afstandsschot van de bezoekers in de tweede helft zorgde ervoor dat F.C. Femina White Star Woluwe met de drie punten huiswaarts keerde.

Jong OHL deed het verre van slecht tegen een zeer matuur White Star Woluwe. In de eerste periode eiste de thuisploeg de bal zelfs op tegen de kampioen van vorig seizoen. Dat balbezit leverde echter weinig kansen op voor de Leuvense meisjes. Omschakelmomenten van Woluwe zorgden voor twee hoekschoppen, waarop de bezoekers telkens gevaar creëerden.

Na de rust knalde Wills tegen de kruising vanuit een scherpe hoek. Het doelpunt viel aan de overkant, toen doelvrouw Lambert een schot van op ruim 45 meter via de deklat zag binnengaan. Kort daarop vergat Janssens koel af te werken in een één-tegen-éénsituatie met de doelvrouw. Jana plaatste de bal over doel.

Jong OHL

In de slotminuut scoorde Jong OHL dan toch de gelijkmaker, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af voor een obstructiefout. Zuur, want de Leuvense meisjes hadden minstens een puntje verdiend.

Vrijdagavond ontvangt OH Leuven in de Super League Gent A. Jong OHL neemt het zaterdagmiddag thuis op tegen Gent B.

Jong OH Leuven: Lambert, Nierynck, Swevers, Van Poppel, Michiels, Deville (80’ Maelfait), Meyers (70’ Rillaerts), Corbeels, Janssens, Wills (60’ Asselberghs), Gomboso.