Jongeren gratis naar clash tegen Westerlo De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Jongeren gratis naar clash tegen Westerlo

Ticket Story Westerlo 1
Leuvense fans jonger dan 18 jaar kunnen de topper tegen KVC Westerlo gratis bijwonen. Ze dienen dan wel een (gratis) ticket te kopen voor de clash met de Kemphanen.

- Zondag om 16u ontvangt OH Leuven de buren van KVC Westerlo aan Den Dreef.
- Leuvense fans jonger dan 18 jaar mogen deze derby gratis bijwonen.
- Zij moeten zich dan wel een gratis ticket aanschaffen op het secretariaat, aan de loketten of online.
- Er is opnieuw voorzien in heel wat randanimatie voor jong en iets minder jong.

Ticket Story Westerlo

Zondagmiddag hebben de troepen van coach Vince Euvrard alweer een belangrijke afspraak in de strijd om de tweedeperiodetitel. Dan nemen de Leuvenaars het om 16u op tegen KVC Westerlo. In de vorige drie ontmoetingen dit seizoen, trok OH Leuven twee keer aan het langste eind.

Henry scoort tegen Westerlo

Om de spelers nog net ietsje meer dan anders vooruit te stuwen, rekenen we zondag op de jeugd. Leuvense fans jonger dan 18 jaar mogen deze derby gratis bijwonen, op voorwaarde dat ze zich een (gratis) ticket aanschaffen. Dat kan vooraf op het secretariaat of online, en aan de loketten op de dag van de wedstrijd.

Ticket Story Westerlo

Zoals bij zowat elke thuiswedstrijd van OHL kunnen supporters zich laten gaan op één van de vele randanimaties. De jongsten mogen zich uitleven op het OHL-springkasteel en een reuzegroot springkasteel. In de Speedcage meten de fans de snelheid van hun schot. Freestyler Martijn Debbaut toont in de pannacage zijn kunstjes. Supporters kunnen het tegen elkaar, en tegen onze mascotte Lionel, opnemen op de PlayStation.

Speedcage

Tot zondag!