Henry verlengt overeenkomst De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Henry verlengt overeenkomst

Thomas Henry
Oud-Heverlee Leuven en Thomas Henry (25) bereikten dinsdag een akkoord en verlengden de nog lopende overeenkomst met twee seizoenen tot 2023.

Bijna dag op dag een jaar geleden kaapte OH Leuven de Franse spits weg bij AFC Tubize. Deze transfer bleek een schot in de roos. Met zijn vijf doelpunten vorig seizoen, waarvan drie in de Play-offs, hielp Thomas OHL het behoud verzekeren in de Proximus League.

Thomas Henry

In de huidige campagne trof Thomas al elf keer raak. Daarmee prijkt hij op kop in de topschuttersstand van de Proximus League. Zijn doelpunten zorgden vaak voor de drie punten. Zo leverde Henry een belangrijke bijdrage in het behalen van de eersteperiodetitel.

Thomas Henry

Sportief Directeur Wim De Corte: “Thomas is sinds zijn komst een sleutelspeler in onze ploeg. Hij zit sportief in een opwaarts traject en evolueert zeer gunstig. Onze club beseft ten volle het belang van zijn efficiëntie en is verheugd om samen met Thomas zijn sportief traject verder uit te bouwen. Onze gelijklopende ambitie waarmaken en wederzijdse waardering zijn de pijlers waarop deze nieuwe overeenkomst is gebouwd.”

Henry

CEO Peter Willems: “Het is een heel sterk signaal als een speler met de kwaliteiten van Thomas Henry in het sportief project van OH Leuven gelooft en samen met de hele club stappen wil zetten in onze verdere ontwikkeling.”

Henry scoort tegen Westerlo

Thomas Henry: “Thomas Henry: “Ik ben erg blij met mijn contractverlenging, want ik voel me heel erg goed bij OH Leuven. Zowel met de coach, mijn medemaats als met de supporters kan ik het uitstekend vinden. Bovendien woon ik erg graag in Leuven. Het werk is hier trouwens nog niet af. Ik wil met deze club absoluut promoveren naar eerste klasse. Er wachten ons nog zeven finales om dat doel te bereiken.”

Bekijk hier de 11 competitiedoelpunten van Thomas dit seizoen:

Video

Thomas Henry: 11 competitiedoelpunten dit seizoen

Thomas Henry heeft zijn contract bij OHL verlengd tot 2023. De spits scoorde dit seizoen al 11 keer in de competitie. Bekijk hier al zijn doelpunten.