Beloften alweer aan de bak De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Beloften alweer aan de bak

Beloften
De Leuvense Beloften nemen het vanavond thuis op tegen AA Gent. Da’s amper drie dagen na de bekeruitschakeling tegen Club Brugge. Er zitten een aantal nieuwe namen in de kern van coach Vandebroeck.

- Vanavond om 20u nemen de Leuvense Beloften het in de competitie op tegen AA Gent.
- Puzzelwerk voor trainer Gunter Vandebroeck, want hij mist een aantal jongens voor het bezoek van de Gentenaars.
- De Leuvense coach hoopt dat zijn jonge kern meer weerwerk kan bieden tegen AA Gent dan in de heenronde.

Beloften

Puzzelwerk in elke linie voor Vandebroeck vanavond. Hij krijgt immers af te rekenen met een pak afwezigen. Zo loopt Keyere er vanavond niet bij. Derrick is nog steeds ziek. Acquah moet verstek geven met een blessure. Ulvan dient geschorst toe te kijken. Geens, Mahajindawong, Mauen en Struys concentreren zich op hun examens. Mindombe stapte vrijdag in de bekerwedstrijd tegen Club Brugge geblesseerd van het veld en het is afwachten of hij speelklaar geraakt.

De Schrevel, Schingtienne, Wunga, Wilms, Juste en Vanhaeren speelden zaterdag met de U18 nog tegen Anderlecht en sluiten ook vanavond aan. “We nemen het dus met een erg jonge en onervaren ploeg op tegen de mature Buffalo’s”, schetst Vandebroeck.

Gunter Vandebroeck

“In de heenmatch toonde Gent zich fysiek en technisch de meerdere en onze prestatie was toen ondermaats. We kregen daardoor geen voet aan de grond in die wedstrijd”, zegt Vandebroeck. “Ik hoop uiteraard dat we vanavond wel een vuist kunnen maken en  kunnen laten zien wat we in onze mars hebben. In het voetbal maak je immers altijd een kans en de jongens zijn gemotiveerd om die kans te grijpen vanavond.”

De laatste nederlaag van de Beloften in de competitie dateert van begin november, uitgerekend tegen AA Gent. “We gaan er uiteraard alles aan doen om die positieve reeks aan te houden”, belooft Vandebroeck.

Beloften

Hij kiest uit: De Schrevel, Coenen, Ngoy, Mindombe, Wunga, Schingtienne, Taildeman, Talay, Nsingi, Keita, Bahaid, Jochmans, Wilms, Goditiabois, Juste, Vanhaeren, Toure, Allemeersch.