Jong OHL pakt puntje in Tienen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Jong OHL pakt puntje in Tienen

Jong OHL 1
Kansen genoeg voor Jong OHL om de drie punten mee te graaien op het veld van Eva’s Tienen. Toch moest het zich, na een vroeg tegendoelpunt, tevredenstellen met een gelijkspel.

De thuisploeg kwam al erg snel op voorsprong op een stilstaande fase, waarbij de Leuvense meisjes de tweede paal niet goed afdekten. De bezoekers pakten nadien de wedstrijd in handen, maar slaagden er maar niet in om hun kansen af te maken voor de rust. Net voor de pauze kreeg Meyers de beste mogelijkheid, alleen voor open doel, maar ook zij kon de vroege Tiense voorsprong niet uitgommen.

Jong OHL

Een fysiek sterk Tienen remde in de tweede helft het spel af en greep een aantal keer naar de noodrem. Vanzeir, twee keer alleen voor de Tiense doelvrouw, wist niet af te werken. Bij haar derde poging mikte ze wel raak. Meyers trof nog zowel de paal als de deklat in dezelfde fase. De Tiense meisjes keerden de bal ook nog drie keer van de lijn.

Vrijdagavond ontvangt OHL Vrouwen aan de Korbeekdamstraat RSC Anderlecht. Zaterdag trekt Jong OHL naar Kontich.

Jong OHL

Jong OHL: Van Den Bergh, Swevers, Nierynck, Van Poppel, Van Doren, Devillé, Wils (50’ Maelfait), Cattoor (65’ Asselberghs), Janssens, Meyers, Vanzeir.