OHL haalt aalvlugge polyvalente winger terug naar België De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OHL haalt aalvlugge polyvalente winger terug naar België

Stallone Limbombe 1
De 28-jarige Stallone Limbombe tekende een contract voor anderhalf seizoen bij OH Leuven. Deze polyvalente ex-speler van AA Gent en Antwerp FC voetbalde in de heenronde bij het Turkse Giresunspor.

- Stallone Limbombe ruilt het Turkse Giresunspor in voor OH Leuven.
- De snelle Mechelaar kan op verschillende posities uit de voeten.
- Na vier succesvolle seizoenen bij Antwerp FC, verkaste Limbombe naar AA Gent.
- Bij de Gentenaars liet hij regelmatig flitsen van zijn klasse zien.
- De voorbije maanden voetbalde Limbombe in de Turkse 2de klasse, bij middenmoter Giresunspor.

Stallone Limbombe

Na Tristan Borges, strijkt met Stallone Limbombe een tweede wintertransfer neer aan Den Dreef. De 28-jarige Limbombe kwam de afgelopen maanden uit voor Girsesunspor. Die Turkse middenmoter huurde de rechtsvoetige winger van AA Gent. Bij de Gentenaars kwam Stallone 28 keer in actie in anderhalf seizoen. Hij scoorde er zes keer en was goed voor negen assists.

Stallone Limbombe

Met de Great Old, waar hij vier seizoenen speelde, beukte Limbombe in het seizoen 2016 - 2017 de poorten open naar de Jupiler Pro League. In de dubbele promotiefinale met KSV Roeselare scoorde Stallone de 1-2 op Schiervelde en maakte hij zich onsterfelijk bij de Antwerpse fans. Bij de oudste ploeg van het land trof Limbombe 16 keer raak en gaf hij 9 doelpunten aan.

Stallone Limbombe

Er staan meer dan 100 wedstrijden in de Jupiler Pro League en de Proximus League op de teller van Limbombe. Daarin scoorde hij 22 keer en tekende hij voor 18 assists. Stallone proefde ook al van Play-off 1. Zijn snelheid en kracht zijn de grootste troeven van Limbombe. Hij kan ook op verschillende posities uit de voeten. Zijn natuurlijke positie is op de rechterflank. Maar ook op de tien en de elf en op de beide backposities trekt hij meer dan zijn streng.

Stallone Limbombe

Technisch Directeur Wim De Corte: “Met de transfer van Stallone Limbombe versterken we ons aanvallend compartiment en brengen we extra snelheid op de rechterflank. Stallone heeft zowel ervaring in de Proximus League als in de Jupiler Pro League. Hij behaalde met Antwerp FC al eens de promotie naar 1A en we rekenen op zijn ervaring en snelheid om ons mee naar de Jupiler Pro League te brengen.”

Hieronder vind je een boodschap van Stallone Limbombe voor de Leuvense fans:

Video

Welkom, Stallone Limbombe!

Stallone Limbombe komt over van AA Gent en tekent een contract voor anderhalf jaar bij OHL.