Drie punten pakken voor Tercan De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Drie punten pakken voor Tercan

OHL Beloften
Het is van te moeten voor de Beloften vanavond. Ze nemen het om 20u in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De Kanaries staan op de laatste plaats in het voorlopige klassement.

- Rode lantaarn Sint-Truiden komt maandagavond op bezoek in Oud-Heverlee.
- Dat wordt een speciale wedstrijd voor de jongens van coach Vandebroeck. Dinsdag zal het een jaar geleden zijn dat ze afscheid namen van Tercan.
- Acquah revalideert verder. Mahajindawong was out met een ingreep aan de wijsheidstanden en sluit volgende week terug aan.

De Leuvense Beloften ontvangen vanavond Sint-Truiden aan de Korbeekdamstraat. Da’s een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden, want de Kanaries dragen de rode lantaarn. “Ik wil morgen dezelfde gedrevenheid en positieve wedstrijdattitude zien als in de goeie teamprestatie tegen KV Mechelen”, zegt coach Gunter Vandebroeck.

Gunter Vandebroeck

Uit die prestatie putte het team vertrouwen. “Alleen jammer dat we vorig weekend niet kregen wat we verdienden op het veld van KV Mechelen.” De aanloop naar de wedstrijd tegen Sint-Truiden verliep alvast perfect. “Vorige week trainden we met een zo goed als volledig fitte kern.”   

Dinsdag zal het een jaar geleden zijn dat OH Leuven afscheid moest nemen van Ali Tercan. Dat maakt het vanavond tegen Sint-Truiden een speciale wedstrijd voor de jongens van coach Vandebroeck. “We missen hem uiteraard. Het minste wat wij kunnen doen, is alles uit de kast halen en op een bevlogen manier genieten van de dingen die we doen. We willen Ali een mooi eerbetoon geven en de familie laten zien dat we aan hen denken.”

Geen Acquah vanavond bij de Leuvense Beloften. Desmond is nog steeds aan het revalideren. Struys sluit deze week wel terug aan bij de groep. Daarmee is hij de laatste speler die terugkeert uit examenperiode. Mahajindawong was de voorbije vier dagen out, na een ingreep aan de wijsheidstanden. Tawin sluit volgende week terug aan.

Drin Sula

Vandebroeck kiest uit: Ravet, Coenen, Ulvan, Gaye, Laes, Gillekens, Mindombe, Jochmans, Bahaid, Mauen, Keita, Sula, Asante, Gilis, Nsingi, Vekemans, Kyere, Geens.