Jong OHL stunt tegen leider De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Jong OHL stunt tegen leider

Jong OHL 1
Winnen op het veld van leider Eendracht Aalst. Dat huzarenstukje bracht Jong OHL voor elkaar via een vroeg doelpunt van Hannecart. Minder goed verging het OHL Vrouwen. Dat verloor met 3-0 tegen Standard.

De Aalsterse meisjes verloren dit seizoen nog maar één keer voor aanvang van de partij tegen Jong OHL. De leider in 1ste Nationale begon dan ook als favoriet aan de wedstrijd. De bezoeksters startten het best aan de partij en zagen dat na goed vijf minuten voetballen al beloond. Hannecart scoorde uit een ingestudeerde hoekschop. Een boost voor de Leuvense meisjes die de verdere eerste helft domineerden.

Jong OHL

Meteen na de rust vergat Wils de Leuvense voorsprong te verdubbelen. Ze omspeelde de doelvrouw, maar besloot dan tegen de paal. Nadien volgde een lastig kwartier voor Jong OHL. Toen de Aalsterse storm gaan liggen was, prikten de bezoeksters een aantal keer goed. Dankzij die knappe overwinning stijgt Jong OHL naar de vijfde plaats, met één match minder gespeeld.

Jong OHL: Claes, Nierynck, Swevers, Van Doren, Meyers, Deville, Cattoor, Maelfait (60’ Broekaert), Hannecart, Wils, Rillaerts (78’ Van Dijck).

Luikse vrouwen te sterk
Vijf minuten voor de rust was de wedstrijd tussen Standard en OHL Vrouwen al gespeeld. De thuisploeg stond toen al 2-0 voor. Nochtans startten de vrouwen van coach Coenraets best goed aan de partij. Ze zetten hoog druk en maakten het de Luikse vrouwen zo knap lastig. Wat geluk ontbrak, toen een voorzet van Bouker tegen de paal ging en Van Poppel net niet snel genoeg reageerde in de rebound.

OHL Vrouwen

Halfweg de eerste periode kwam Standard op voorsprong uit een hoekschop. Vijf minuten voor de rust verdubbelde de thuisploeg die bonus. In de tweede periode zette Standard heel hoog druk en kwam OHL niet meer aan voetballen toe. Net voor het uur stond de 3-0 eindstand op het scorebord.

OHL Vrouwen

OH Leuven Vrouwen: Van Den Bergh, Mertens (64’ Baldewijns), Hellinx, Van Poppel, Gomboso (43’ Van Doren), Corbeels, Janssens, Wiard, Eurlings, Vanzeir, Bouker (77' Hannecart).

Dit weekend staan er geen wedstrijden op het programma voor de Leuvense vrouwen.