Valentijn vieren op het Kiel De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Valentijn vieren op het Kiel

Ticket Story Beerschot
OH Leuven trekt vrijdagavond 14 februari naar het Kiel. Daar willen de manschappen van coach Vince Euvrard de volgende stap richting promotie zetten.

- Op Valentijn voetbalt OH Leuven om 20u30 tegen Beerschot.
- Leuvense fans kunnen zowel aan het Leuvense secretariaat als aan de loketten op het Kiel tickets kopen voor de clash tegen de Mannekes.
- Volwassenen betalen 20 euro voor een ticket, jongeren tot en met 15 jaar slechts 10 euro.

De Leuvense fans kunnen vanaf dinsdag 14u tickets bemachtigen voor de topper van vrijdagavond op het Kiel. Dat kan op het Leuvense secretariaat op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14u tot 17u en op donderdag van 14u tot 19u. De loketten in Beerschot zullen vrijdag ook geopend zijn vanaf 19u.

Volwassenen (vanaf 16 jaar) betalen 20 euro voor een ticket. Jongeren tot en met 15 jaar maken de topper in de Proximus League live mee voor 10 euro. Andersvaliden kijken gratis, hun begeleiders betalen 10 euro. Zij moeten wel even een mailtje sturen naar abonnementen@beerschot.be.

Er resten ons nog drie finales in onze strijd voor promotie naar de Jupiler Pro League. Opteer op Valentijn voor je geliefde OH Leuven en zak massaal af naar het Kiel. Allemaal samen gaan we vrum noo ieëste!