Reactie OH Leuven  op artikels in de media De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Reactie OH Leuven  op artikels in de media

Stadion
OH Leuven wil graag reageren op enkele artikels die maandag verschenen in de media.

De club is zich bewust van de Belgische Financial Fair Play regels en ondersteunt die ook, om zo te komen tot een sterke financiële situatie voor het Belgisch professioneel voetbal. Deze regels helpen clubs te investeren om hun doelen te bereiken, binnen welbepaalde financiële krijtlijnen.

King Power heeft een aantal weloverwogen investeringen gedaan de voorbije jaren. De infrastructuur van zowel het trainingscentrum in Oud-Heverlee als in het stadion werd verbeterd. Nadien volgden verdere stappen om de club te professionaliseren in alle domeinen en de inkomsten te verhogen, ondanks de mindere sportieve resultaten van vorig seizoen.

Deze investeringen zijn een duidelijk teken van de ambities van de club en maken deel uit van het langetermijnproject dat King Power voor ogen heeft met OH Leuven. Al deze investeringen passen binnen de regels van de Belgische Financial Fair Play.  Ze worden bovendien gedragen door kapitaalsverhogingen en OH Leuven heeft een positieve cash- en eigen vermogen positie.