Nieuwe update finale Proximus League De officiƫle website van Oud-Heverlee Leuven

Nieuwe update finale Proximus League

GV
De terugwedstrijd van de dubbele promotiefinale tussen OH Leuven en Beerschot wordt uitgesteld naar een nog te bepalen datum.

De partij tussen OH Leuven en Beerschot zal niet plaatsvinden op zaterdagavond om 20u30. Eerder besliste de Pro League al deze wedstrijd achter gesloten deuren te spelen om zo verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in ons land.

De Stad Leuven en burgemeester Ridouani vreesden, ondanks die beslissing, een grote samenscholing rond het stadion. Daarom volgde de Pro League deze aanbeveling en besliste de wedstrijd uit te stellen.

Later wordt bepaald wanneer deze terugwedstrijd om promotie wel zal doorgaan. Tickets blijven sowieso geldig voor de nieuwe, nog te bepalen, matchdatum. We raden onze fans dan ook aan om hun tickets zeker bij te houden.

Fans kunnen voor al hun vragen rond ticketing terecht op ticketing@ohl.be. Alle andere vragen rond supportersgerelateerde zaken stuur je naar slo@ohl.be. Op commercieel@ohl.be kun je terecht met vragen rond hospitality.