Meer dan ooit #SamenSterker De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Meer dan ooit #SamenSterker

GV
Het coronavirus ontregelt ons dagelijks leven en uiteraard ook dat van onze club. In deze moeilijke tijden geldt onze leuze #SamenSterker meer dan ooit. Wees voorzichtig, volg zeker de maatregelen strikt op en steun elkaar waar het kan. Samen staan we sterker tegen Corona.

- Het coronavirus houdt ook lelijk huis in de sportwereld. De terugwedstrijd van de dubbele promotiefinale tegen Beerschot is uitgesteld en de groepstrainingen liggen stil bij OHL.
- Onze spelers trachten hun conditie te onderhouden via een individueel programma.
- Zowel onze fanshop als het secretariaat zijn gesloten. Fans kunnen online wel artikels aankopen aan -25% en het secretariaat is telefonisch te bereiken.
- De OHL Paasstage vindt niet plaats. Het OHL-Galadiner en de Leicester-trip worden verplaatst naar een latere datum.
- Wees voorzichtig en houd je aan de maatregelen die de overheid heeft opgelegd.

Koning Voetbal moet voorlopig de meerdere erkennen in het coronavirus. De groepstrainingen bij OH Leuven liggen al enkele dagen stil. De spelers onderhouden hun conditie en kracht via een individueel programma. De terugwedstrijd van de promotiefinale tegen Beerschot is uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Bewaar zeker je ticket! Ook alle trainingen en wedstrijden van de OHL Academy en de Vrouwen liggen stil tot minstens 3 april.

OHL Vrouwen

We willen al onze fans vragen de richtlijnen van de overheid strikt op te volgen. Zo leveren we allemaal onze bijdrage om de verspreiding van het coronavirus te vertragen.

- Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
- Was regelmatig je handen.
- Vermijd om handen te geven, te kussen of te knuffelen als je iemand begroet.
- Wees aandachtig voor risicogroepen.
- Kinderen kunnen het coronavirus makkelijk verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dan ook af te raden.
- Probeer afstand te houden op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen.
- Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.

Meer informatie over het coronavirus lees je op www.info-coronavirus.be.

Je kunt kwetsbare groepen of mensen in nood helpen. Hiervoor registreer je je via Leuven Helpt. Heb je nog mondmaskers type FFP2 of FFP3? Breng ze dan zeker binnen in het ziekenhuis.

Het secretariaat sloot maandag zijn deuren, maar je kunt er wel steeds telefonisch terecht. Ook onze fanshop is dicht. Online zijn artikels te verkrijgen en dit aan -25%. De OHL Paasstage vindt dit jaar helaas niet plaats. Ons galadiner, gepland op 20 maart, zullen we verplaatsen naar een latere datum. Inschrijvingen blijven geldig. De Leicester-trip van dit weekend moeten we ook uitstellen.

Truitje Vardy galadiner

Iedereen moet nu zijn of haar verantwoordelijkheid nemen. Samen staan we sterker tegen Corona. Meer dan ooit geldt onze leuze #SamenSterker, maar dan wel met de nodige afstand van elkaar.