Business abonnementen aan 1B-tarief De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Business abonnementen aan 1B-tarief

B2B abo's 1
OH Leuven brengt bedrijfsleiders, zelfstandigen en investeerders bij elkaar rond het voetbalveld. De club biedt immers ook komend seizoen business abonnementen aan. Als je snel zo’n abo bestelt, geniet je bovendien het 1B-tarief. Zelfs als OHL straks uitkomt in de Jupiler Pro League dus.

Wil je in een ongedwongen sfeer netwerken met de ‘beau monde’ van de Vlaams-Brabantse ondernemerswereld? Dan moet je aan Den Dreef zijn! Bedrijfsleiders, zelfstandigen, investeerders en politici komen er tweewekelijks samen om te keuvelen over voetbal en ervaringen en ideeën uit te wisselen.

B2B abo's

Als je vóór 31 juli een B2B-abonnement neemt, geniet je het 1B-tarief. Ook als OHL straks Club Brugge, RSC Anderlecht en KRC Genk over de vloer krijgt. Geef toe, die unieke kans kun je toch echt niet laten liggen. Wat als OHL de promotiefinale toch niet hoeft te spelen en automatisch promoveert naar de Jupiler Pro League? Dan krijg je na die beslissing één week de tijd om in te schrijven aan het 1B-tarief.

Bovendien krijg je nu al de kans om aan een kortingstarief je diners voor het hele seizoen te boeken. Dat geeft je de mogelijkheid om klanten, leads, zakenrelaties of collega’s uit te nodigen voor een delicieus driegangenmenu. Kies je liever zelf je gerechten uit ons overheerlijk walking diner concept terwijl je netwerkt? Dat kan ook.

B2B abo's

Inschrijven voor de business abonnementen en de hospitality formules, doe je hier.