Helden stellen nieuwe shirts voor De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Helden stellen nieuwe shirts voor

Campagne-line-up-high
OH Leuven lanceert de nieuwe shirts voor het seizoen 2020 - 2021 en doet dat aan de hand van zijn supporters/helden. Zo dankt de club een hele groep mensen die er stonden in de moeilijkste momenten. Deze tien helden belichamen honderdduizenden mensen op wie de maatschappij kon rekenen in ongeziene tijden.

De voorbije maanden bracht OHL op zijn website hulde aan fans die in deze ongeziene coronatijden in de frontlinie stonden. Kop omhoog, borst vooruit, gingen zij onversaagd voorop in de strijd. Zo ontpopten zij zich tot de echte helden van onze samenleving.

Deze OHL-helden zijn wat trots dat ze nu de nieuwe shirts van hun favoriete club mogen showen. Zij ontdekten enkele dagen geleden al in avant-première de uitrusting voor volgend seizoen. Het is een manier voor de club om de echte helden in onze maatschappij in de spotlights te plaatsen en hen de erkenning te geven die zij verdienen. Dank jullie wel!

Home-away

Heb jij de voorbije weken één van de tien verhalen van onze helden gemist? Check dan zeker het hartverwarmende relaas van Mohamed, Natalia, Kim, Patrick, Kim, Bruno, Jarni, Wannes, An en Johan.

Het thuisshirt draagt wit als hoofdkleur, met groene en rode accenten. De uitwedstrijden werken de spelers volgend seizoen af in een zwart truitje met gouden accenten.

Patrick

Vanaf dinsdag 18u kunnen fans online een nieuw truitje kopen. De fysieke fanshop opent elke woensdag de deuren tussen 15u en 17u. Fans kunnen hun naam ook laten bedrukken op de achterzijde van het truitje.

Snelle beslissers genieten tot zondag 10% korting op de shirts. Haast je dus naar de webshop of de fysieke fanshop.

Hieronder vind je een video terug van de shirtlancering.

Video

Helden stellen nieuwe shirts voor

OH Leuven lanceert de nieuwe shirts voor het seizoen 2020 - 2021 en doet dat aan de hand van zijn supporters/helden.