Heel mooie afsluiter van zeer geslaagde stage De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Heel mooie afsluiter van zeer geslaagde stage

Goal celebration vs Standard
In de Académy van Standard sloot OH Leuven een geslaagde oefenstage af met een knappe 1-2 overwinning tegen de Luikenaars. In een wedstrijd van twee keer zestig minuten bracht Duplus bracht de bezoekers op voorsprong in de openingsfase. Avenatti knikte de gelijkmaker binnen op aangeven van Gavory. Tien minuten voor affluiten scoorde Allemeersch de knappe winning-goal.

Na vier minuten voetballen, weigerde Avenatti mistasten van Keita af te straffen. Oog in oog met Ravet stak de aanvaller van Standard voorlangs. Het waren de bezoekers die op voorsprong klommen in de partij. Duplus dook gepast op voor Henkinet en Fred werkte koel af. Op het kwartier toonde Ravet zich attent op een voorzet-schot van Lestienne.

Frédéric Duplus vs Standard

In het tweede kwartier golfde de wedstrijd goed op en neer, maar echt uitgespeelde kansen vielen er niet te noteren. Ravet moest wel eens goed tussenkomen op een poging van Amallah en Croizet probeerde het op een diepe bal van Maertens.

Yohan Croizet vs Standard

Rond de 40ste minuut knikte Avenatti van dichtbij de gelijkmaker binnen. Hij liet doelman Ravet geen kans op een flankvoorzet van Gavory. Een kleine tien minuten later zette OH Leuven een snelle counter op via Mercier. Xav speelde door tot bij Croizet, maar die verslikte zich in de bal. Net voor het uur stopte Vanheusden Henry af. De Fransman snelde richting doel.

Na de rust kregen we twee nieuwe elftallen te zien. Standard-coach Montanier bracht een mix van A-spelers en enkele Beloften tussen de lijnen. Shamir tekende voor het eerste gevaar in de tweede helft. Keet pakte makkelijk. Wat later kopte Mayanga Nekadio van dichtbij naast op een korte hoekschop van de Luikenaars.

Sascha Kotysch vs Standard

Vroeg in het laatste kwart van de wedstrijd ging Shamir nog eens zijn kans, Keet weerde goed af. Na ruim 100 minuten spelen, probeerde Carcela Keet te verschalken op een vrijschop. Darren pakte relatief makkelijk in twee tijden. Tien minuten voor affluiten deed de net ingevallen Allemeersch de netten trillen met een heel erg knap doelpunt.

Allemeersch

Standard (1ste helft): Henkinet, Vanheusden, Dussenne, Amallah, Fai, Lestienne, Gavory, Avenati, Raskin, Bastien, Laifis.
OH Leuven (1ste helft): Ravet, Schuermans, Henry, Mercier, Limbombe, Ouedraogo, Duplus, Raemaekers, Maertens, Croizet, Keita.

Standard (2de helft): Gillet, Cimirot, Oulare, Carcela, Mayanga Nekadio, Shamir, Boljevic, Bokadi, Tapsoba, Vojvoda, Pavlovic,
OH Leuven (2de helft): Keet, Tshimanga, Aguemon, Asante (118’ Laes), Gillekens, Kotysch, Mbombo (107’ Allemeersch), Myny, Ngawa, Sowah, Vekemans.