Doelpuntenrijke oefenpot De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Doelpuntenrijke oefenpot

Olivier Myny vs RWDM
RWDM won met 2-4 op het veld van OH Leuven. Myny bracht de thuisploeg na een dik kwartier op voorsprong. Dik vijf minuten later tekende Dequevy van op de stip voor de gelijkmaker. Nzuzi scoorde vroeg in de tweede periode. Een handvol minuten later stond het 2-2, toen Limbombe mistasten van de Brusselse doelman afstrafte. Nzuzi scoorde een tweede keer en de ingevallen Rommens zette de eindstand op het bord.

In het openingskwartier zorgden Perbet en Limbombe voor het Leuvense gevaar. Jérémy kwam een voetje te kort om een voorzet van Myny in doel te duwen en Stallone besloot naast in de zestien. In minuut 18 bracht Myny de thuisploeg op voorsprong met een overhoeks schot, op aangeven van Hubert.

Net voorbij halfweg de eerste periode ging Ravet iets te driest in op Dequevy in de zestien. Joeri nam de elfmeter zelf en gaf de Leuvense doelman geen kans. Op het halfuur zette Asante voor op links. Zijn schot week ei zo na af in het doel van Sadin. In het slotkwartier van de eerste periode viel er geen gevaar meer te noteren.

David Hubert vs RWDM

Vroeg in de tweede periode verraste Nzuzi doelman Ravet met een ver en hard schot. Aan de overkant verkeek doelman Berghmans zich volledig op een lange pas van Raemaekers, Limbombe strafte dat mistasten af. Net voor het uur moest Ravet tussenkomen op een poging van Nangis.

Goal celebration vs RWDM

Halfweg de tweede periode kon Myny net niet scoren, na een goeie dieptepas van Hubert door het centrum. Het doelpunt viel aan de overkant: Nzuzi trof raak na wat ongelukkig verdedigen in de zestien. Kort daarop hield Ravet met een knappe redding Walbrecq van een doelpunt.

Isaac Asante vs RWDM

In de slotminuten legde de ingevallen Rommens de 2-4 eindcijfers vast. Hij trapte een vrijschop randje zestien prinsheerlijk voorbij Ravet.

OHL: Ravet, Raemaekers, Hubert, Keita, Vekemans, Limbombe, Croizet (66’ Tucic), Ouedraogo, Asante, Myny, Perbet.