Fans schenken fantastisch bedrag aan het goede doel De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Fans schenken fantastisch bedrag aan het goede doel

Stadion OHL
Hartelijk dank aan onze abonnees en ticketkopers die ervoor opteerden hun compensatie voor het niet bijwonen van de terugwedstrijd van de dubbele promotiefinale te schenken aan het goede doel. Dankzij hen kunnen we in augustus 29.822 euro overmaken aan de vier geselecteerde buurtwerkingen in Leuven.

Midden maart gooide het coronavirus de plannen van heel wat OHL-fans in de war. Geen finale op 14 maart, wat met de tickets of het abonnement… In juni vroegen we onze fans welke compensatie ze wilden voor het niet kunnen bijwonen van de finalewedstrijd tegen Beerschot.

Abonnees en ticketkopers kregen de keuze tussen enkele mogelijke compensaties. Abonnees konden 10% van de waarde terugkrijgen op hun cashless kaart of deze waarde schenken aan het goede doel. We kozen hiervoor vier buurtwerkingen uit in Leuven.

Ticketkopers konden ook schenken aan dit goede doel, maar kregen nog twee andere opties: een voucher om komend seizoen tickets te kopen, of de volledige terugbetaling van hun tickets.

Voor de fans die geen keuze maakten, stelde de club voor dat ze hierdoor automatisch de waarde van hun compensatie schonken aan het goede doel.

De fans die vroegen om een compensatie op de cashless kaart of een terugbetaling, kunnen deze storting ten laatste eind augustus verwachten.

Abonnees en ticketkopers schonken hun compensatie aan het goede doel hebben een fantastisch bedrag verzameld. Zo kunnen we met trots melden dat onze fans 29.822 euro schenken aan de vier geselecteerde buurtwerkingen in Leuven. We willen als club al onze fans danken voor dit fantastisch gebaar. De Leuvenaars die het extra lastige hebben in deze periode zijn jullie ontzettend dankbaar.

De club overhandigt dit bedrag in de loop van augustus aan de verschillende buurtwerkingen.