Supporter zondag in je bubbel De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Supporter zondag in je bubbel

Bal
OH Leuven tracht zondagavond de poorten open te beuken van de Jupiler Pro League. Dat had de club uiteraard graag gedaan in een volgepakt Den Dreef. Helaas, het coronavirus maakt dat nu eenmaal onmogelijk. De club vraagt zijn supporters uitdrukkelijk zondag in hun eigen bubbel te supporteren en de coronamaatregelen strikt na te leven.

Fans kunnen de clash tegen Beerschot live bekijken op Proximus TV (Sports 1 kanaal) en Telenet (Play Sports 1 kanaal). Wie nog geen sportabonnement heeft, kan intekenen op deze promo van Proximus TV. Bij Telenet kun je een dagpas nemen voor slechts 9,95 euro. Uiteraard besteedt het OHL-mediateam op al zijn kanalen ruime aandacht aan deze levensbelangrijke wedstrijd. We zorgen voor de opstelling op Instagram en website, live tweets van de partij, een wedstrijdverslag bij het affluiten en reacties van coaches en spelers op de website.

Voor horecazaken in Leuven gelden er extra maatregelen:

- De horecazaken moeten met een reservatiesysteem werken.
- De capaciteit in de horecazaken mag op geen enkel moment overschreden worden.
- Er mogen geen schermen worden geplaatst op terrassen van horecazaken, ook niet in de horecazaak zelf op een manier dat de wedstrijd van op het terras kan worden gevolgd.
- De horecazaken die de wedstrijd willen uitzenden, mogen in de horecazaak geen extra schermen plaatsen.
- De horecazaken die de wedstrijd willen uitzenden, moeten hiervoor op voorhand een toelating aanvragen.
- Er wordt een nultolerantie-beleid gehanteerd naar horecazaken die de afspraken en coronaregels niet nakomen.

Het persbericht van de stad Leuven lees je hier: persbericht Leuven.

Wil je onze jongens toch op een of andere manier aanmoedigen? Dat kan! Stuur uiterlijk donderdag je aanmoedigingsvideo naar: slo@ohl.be. Wij tonen deze boodschappen dan op de grote schermen in het stadion. Vlaggen, spandoeken, fanboodschappen, kindertekeningen, … kun je ook tot donderdagavond binnenbrengen aan de ticketingcontainer op Den Dreef. Wij zorgen ervoor dat al deze zaken een prominent plaatsje krijgen in het stadion. Je kunt aan de container terecht op woensdag van 14u tot 17u en op donderdag van 14u tot 19u.
Respecteer zeker de coronamaatregelen wanneer je zaken komt afgeven aan de ticketingcontainer.

Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud van eventuele beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, de bevoegde overheden, de KBVB of de Pro League.
Dit is de situatie zoals die is op dinsdag 28 juli om 20u45. Als de situatie verandert, kan je dit steeds lezen op OHLeuven.com.