Momenten niet gepakt De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Momenten niet gepakt

Thomas Henry vs. Beerschot
De bezoekers klommen kort voor de rust op voorsprong via een goed getrapte hoekschop van Holzhauser. Jammer, want OHL domineerde bij momenten in die eerste 45 minuten waarin Sowah tegen de deklat knalde. Kort na de pauze verdubbelde Tissoudali de bonus voor de Antwerpenaars. Op het uur maakte Noubissi de klus helemaal af. Perbet milderde nog tot 1-3 en in blessuretijd zette Placca de eindstand op het bord.

Het openingskwartier van de wedstrijd leverde twee schuchtere pogingen op van de Antwerpenaars. Keet had echter geen enkele moeite met de schoten van Tissoudali en Noubissi. Aan de overkant konden Duplus en Mercier net niet afdrukken in de zestienmeter. Na 20 minuten voetballen, pakte Maertens uit met een hard schot. Doelman Vanhamel ranselde het leer uit zijn doelvlak.

Pierre-Yves Ngawa vs Beerschot

Halfweg de eerste periode ontzette Vanhamel wat ongelukkig tegen het hoofd van Sowah. De Mannekes kwamen met de schrik vrij. Een handvol minuten later onderscheidde de Beerschot-doelman zich wel op een pegel van Henry. Meteen daarop knikte Duplus slechts rakelings naast op een goeie flankvoorzet van Aguemon.

Yanick Aguemon vs Beerschot

Sowah knalde 10 minuten voor de rust keihard tegen de onderkant van de deklat. Wat een pech voor de Leuvenaars! Dubbele pech zelfs, want het doelpunt viel wat later aan de overkant: een hoekschop van Holzhauser verdween ongelukkig in het doel van Keet.

Fred Duplus vs. Beerschot

Tijdens de rust greep Brys een eerste keer in. Hij bracht Limbombe in voor Aguemon. Dat belette niet dat Beerschot al vrij vroeg na de pauze de voorsprong verdubbelde via Tissoudali. Sowah was wat later opnieuw erg dicht bij een doelpunt, maar de deklat lag andermaal dwars.

Derrick Tshimanga vs. Beerschot

Maertens ging een kwartiertje voor affluiten vol zijn kans. Het schot van buiten de zestien van Thieu miste maar net het doel van Vanhamel. Wat later zorgde de West-Vlaming voor de assist op de ingevallen Perbet. Jérémy tekende met het hoofd voor de Leuvense eerredder. In blessuretijd zette de ingevallen Placca de eindstand op het bord. 

Mathieu Maertens vs Beerschot

Maandagavond 10 augustus begint OH Leuven thuis tegen KAS Eupen aan de competitie in de Jupiler Pro League.