Goeie prestatie levert niets op De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Goeie prestatie levert niets op

Croizet 1
De Carolo’s behouden ook na de derde speeldag het maximum van de punten. In de aanvangsfase knikte Dessoleil een hoekschop van Morioka voorbij Iversen. Tien minuten voor de pauze knalde Mercier de gelijkmaker binnen. Kort na de pauze bracht Fall de bezoekers opnieuw op voorsprong. In het slot prikte Rezaei de 1-3 eindcijfers op het bord.

Pech voor OH Leuven in de opwarming. Ngawa viel geblesseerd uit. Aguemon kwam in de ploeg en Bese speelde centraal achterin, naast Kotysch. Na vijf minuten voetballen keken de Leuvenaars ook nog eens tegen een achterstand aan. Morioka schilderde bij een hoekschop de bal op het hoofd van Dessoleil en die gaf Iversen geen kans.

Malinov

Vijf minuten later had Golizadeh de 0-2 aan de voet, maar hij besloot naast na een snelle aanval van de Henegouwers. Net voorbij halfweg de eerste periode kopte Bese niet ver naast op een hoekschop van Mercier.

Bese

Dik tien minuten voor de rust, joeg Mercier de bal hoog in doel op aangeven van Sowah. Mercier mikte kort voor de pauze nog een metertje over het doel van Penneteau. Kotysch kopte net iets te hoog op een vrijschop van de Fransman.

Mercier

Vroeg in de tweede periode bracht Iversen knap redding op een pegel van Gholizadeh. Meteen daarop was het dan toch raak voor de Carolo’s. Rezaei besloot eerst nog tegen de onderkant van de deklat, maar Fall kopte in de herneming binnen. Net voorbij het uur moest Charleroi met tien man verder, na een zware fout van Fall op Malinov.

Sowah

Halfweg de tweede helft bokste Penneteau goed weg op een kopbal van Kotysch, na een vrijschop van Mercier. Rezaei zorgde tien minuten voor affluiten voor een ruimere marge voor de Carolo’s. Hij prikte binnen na een pas binnendoor van Gholizadeh.

Zaterdagavond om 18u30 trekt OH Leuven naar Waasland-Beveren. Daar probeert het een eerste uitzege van het nog jonge seizoen te boeken.