Welcome back: update De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Welcome back: update

Fans ticket story 1
Met de steun van zowat 2.000 fans slaagde OH Leuven erin om voor het eerst in zijn geschiedenis de drie punten buit te maken tegen Standard de Liège. Het bestuur, de technische staf en de spelers willen de supporters uitdrukkelijk bedanken voor het goed opvolgen van de maatregelen rond corona en voor hun aanmoedigingen.

“Welkom in de hel van OHL”, rolde er zaterdag van de Leuvense tribunes nadat Sowah de 1-0 voorbij doelman Bodart had geprikt. De supporters schaarden zich als vanouds achter de ploeg en volgen de maatregelen rond corona strikt op. Dank jullie wel! De eerste stap in een duurzaam plan om supporters opnieuw te ontvangen in het King Power aan Den Dreef Stadion bleek een succes.

Fans ticket story

Tijd dus voor een volgende stap. Op zaterdag 3 oktober ontvangen we om 18u30 Zulte Waregem op Den Dreef. De club evalueert nu het plan en wil de volgende fase activeren om zo meer fans toe te laten in de thuiswedstrijd tegen de West-Vlamingen. Het spreekt voor zich dat we daarvoor afhankelijk zijn van de evolutie van de coronacijfers.

Fans ticket story

Alle abonnees mogen binnenkort een bericht verwachten in hun mailbox met de vraag om de wedstrijd tegen Zulte Waregem bij te wonen op Den Dreef. Indien we meer aanvragen krijgen dan er plaatsen beschikbaar zijn, vindt er opnieuw een loting plaats. Supporters die niet werden uitgeloot voor de clash tegen Standard, krijgen voorrang bij die eventuele loting voor de partij tegen Zulte Waregem. Zoals beloofd, storten we 5% van hun abonnementswaarde terug op hun cashless card.

Fans ticket story

We kijken er alvast naar uit om zo veel mogelijk fans te mogen ontvangen bij onze volgende thuiswedstrijd.
Hieronder vind je een filmpje terug met daarin onder andere enkele getuigenissen van fans rond het opvolgen van de coronamaatregelen:

Video

Fans maken feest van eerste wedstrijd met publiek

We willen iedereen nogmaals bedanken om zich zaterdag voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Standard aan de regels te houden en zo een geslaagde eerste wedstrijd met publiek van te maken.