Duplus maakt rentree in overwinning tegen RWDM De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Duplus maakt rentree in overwinning tegen RWDM

Duplus 1
OH Leuven oefende maandagmiddag aan de Korbeekdamstraat tegen RWDM. De Leuvenaars kwamen 0-1 achter, maar wonnen via doelpunten van Allemeersch en Perbet. Duplus maakte zijn comeback na zijn knieblessure en stond een uur tussen de lijnen.

Coach Brys gaf de jongens die de voorbije weken niet of nauwelijks aan spelen toe kwamen wedstrijdminuten in een oefenwedstrijd tegen RWDM. De Brusselaars komen dit seizoen uit in de Proximus League. Brys vroeg zijn manschappen de positieve lijn tegen KAA Gent door te trekken.

De Brusselaars klommen via Da Cruz op voorsprong. Hij trof raak op een stilstaande fase. Nadien volgde een goeie reactie van de thuisploeg. OH Leuven nam de partij in handen en creëerde enkele goeie kansen. Het bleef wel wachten tot na de rust op Leuvense doelpunten.

Perbet tegen RWDM

Allemeersch bracht OHL in de tweede helft langszij op aangeven van Croizet. De invallers Vekemans en Perbet zorgden wat later voor de 2-1. Daan leverde de assist af, Jérémy werkte af. Nadien hielden de Leuvenaars vrij makkelijk de controle over de wedstrijd.

Duplus pikte wedstrijdminuten mee tegen de Brusselaars. Fred blesseerde zich op de openingsspeeldag aan de knie in de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen. De Fransman voetbalde een uur mee tegen RWDM en nam veel initiatief.

Yohan Croizet

OH Leuven: Ravet, Van Hyfte, Vlietinck, Patris, Duplus, Asante, Myny, Tucic, Allemeersch, Croizet, Keita.