Info tickets clash Club Brugge De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Info tickets clash Club Brugge

Fans Corona
Landskampioen Club Brugge zakt zaterdagavond 24 oktober af naar het King Power at Den Dreef Stadion. Maximaal 3.300 Leuvense abonnees kunnen die clash bijwonen in het stadion. De exacte capaciteit hangt af van de grootte van de bubbels (sowieso max 4 personen per bubbel).

Voortaan is er geen voorrangsperiode meer of is het niet nodig om vooraf in te schrijven via een formulier. Als abonnee kan je vanaf zaterdag 10u je ticket voor de thuiswedstrijd tegen Club Brugge online claimen. Dat doe je via je CUS-nummer. Da’s het klantennummer dat je terug kan vinden op je abonnement.
Heb je meer dan 1 abonnement op jouw naam staan? Dan voorzien we extra coupon codes zodat je voor elk abo een ticket kan bemachtigen. 

Opgelet, tickets zullen beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Ben je niet erg handig met je pc of hou je er gewoon niet van om dingen online aan te kopen? Geen probleem! Voor die abonnees openen we zaterdag de ticketingcontainer tussen 10u en 12u. Als er na het weekend nog tickets beschikbaar zijn, dan opent de ticketingcontainer ook op maandag tussen 14u en 17u.
Let wel, enkel abonnees kunnen een ticket bemachtigen. Er vindt geen losse verkoop plaats.

Abonnees die de partij tegen Club niet willen of kunnen bijwonen, genieten de compensatieregeling en krijgen 5% van de waarde van hun abonnement teruggestort op hun cashless card.

Alle abonnees vinden zeer binnenkort een mailtje terug in hun mailbox met daarin alle mogelijke informatie. Heb je nadien toch nog vragen? Eén adres: ticketing@ohl.be.

De club is ervan overtuigd dat zijn fans alle coronamaatregelen strikt zullen opvolgen en onze jongens naar puntengewin kunnen schreeuwen.


Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud van eventuele beperkende coronamaatregelen.