Inschrijving loting OH Leuven - Club Brugge De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Inschrijving loting OH Leuven - Club Brugge

Fans - corona
Onder voorbehoud van de finale protocollen en akkoorden van de bevoegde instanties, willen we de abonnees de tijd geven zich te organiseren om de thuiswedstrijd tegen Club Brugge van nu zaterdagavond 24 oktober bij te wonen. De club start daarom met de procedures om een loting te houden onder de abonnees die graag willen komen supporteren. Deze loting is nodig omdat de capaciteit ongeveer gehalveerd wordt door de verstrengde maatregelen.

Er zullen extra veiligheidsmaatregelen gelden tegenover vorige thuiswedstrijden:

- De bubbels verkleinen tot 2 personen. Familieabonnementen of meerdere abonnees onder 1 dak ontvangen een extra e-mail van onze ticketingdienst en kunnen met een bubbel van max 4 personen komen.
- Horeca in het stadion blijft gesloten. Er is geen verkoop van drank of eten.
- Er geldt een algemeen rookverbod in het stadion.
- Er geldt in België een avondklok vanaf middernacht.
 

WAT MOET JE DOEN OM TE KOMEN SUPPORTEREN?

1. Dinsdag 10u - woensdag 10u
Schrijf jezelf en je bubbel in voor de loting. Inschrijvingen starten dinsdag 10u en sluiten woensdag 10u. Je bubbel kan uit max 2 personen bestaan (jezelf en 1 andere abonnee). Abonnees met een familieabonnement of meer dan 1 abonnement onder 1 dak, krijgen een e-mail van onze ticketingdienst en kunnen met een bubbel van max 4 personen komen.

Schrijf je hier in voor de loting: loting OH Leuven - Club Brugge.

2. Woensdagnamiddag
Hou je mailbox in de gaten. Als je uitgeloot wordt, ontvang je woensdagnamiddag (vóór 16u) een mailtje met het goede nieuws.

3. Woensdag 16u - donderdag 16u
Ben je bij de gelukkigen? Bevestig dan vanaf woensdag 16u je ticket via het online ticketingportaal met je CUS-nummer. Je hebt tot donderdag 16u de tijd om dit te doen.
Heb je twee abonnementen op je naam staan? Dan ontvang je een extra code via e-mail.

 VRAGEN?

Heb je geen toegang tot internet of lukt het niet om je te registreren? Kom dan dinsdag tussen 16u en 18u naar de ticketingcontainer aan de Kardinaal Mercierlaan. Ook woensdag is de ticketingcontainer open tussen 16u en 18u voor fans die problemen hebben om hun tickets te bevestigen.

Heb je vragen of heb je een probleem? Contacteer dan ticketing@ohl.be en zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

EXTRA INFO

- Abonnees moeten zich eerst registreren voor de loting. De gelukkigen moeten vervolgens zelf hun tickets nog bevestigen via het ticketingsysteem. De club stuurt geen tickets uit.
- Info over de samenstelling van de bubbel: max 2 tenzij onder je onder hetzelfde dak leeft. Dan is het mogelijk om als gezin met een bubbel van 4 te komen.
- Omdat alle abonnees de kans kregen om de wedstrijd tegen Zulte Waregem bij te wonen, staan de tellers opnieuw op nul. Er is geen enkele abonnee die voorrang krijgt op een andere abonnee.
- Abonnees die niet bij de gelukkigen zijn voor de match tegen Club Brugge, hebben voorrang voor de volgende thuiswedstrijd.
- Abonnees die niet worden uitgeloot, ontvangen de beloofde compensatie van 5% van de waarde van hun abonnement op hun abonnementskaart. Het nieuwe saldo is pas zichtbaar bij de eerste bestelling in het stadion. 

Alle procedures zijn onder voorbehoud van goedkeuring van de overheid.