Geen punten in doelpuntenrijke match De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Geen punten in doelpuntenrijke match

Malinov vs. Beerschot
Het is OH Leuven opnieuw niet gelukt om punten te pakken tegen Beerschot. Op het kwartier bracht Mercier de bezoekers nochtans op voorsprong. Nog geen vijf minuten later liet Tissoudali de bordjes alweer gelijk hangen. Kort daarop kwam de thuisploeg op voorsprong via Suzuki. Net voorbij het uur diepten Sanusi en Holzhauser de marge verder uit. Henry milderde nog van op de stip.

Holzhauser toonde zich meteen gevaarlijk met twee goeie hoekschoppen. Op de eerste corner duwde Romo de bal over doel. Bij de tweede hoekschop knalde Coulibaly niet ver naast. Aan de overkant besloot Maertens wat wild over op aangeven van Bese. Rond het kwartier kreeg Sowah, centraal voor doel, een goeie schietkans. De Ghanees mikte vrij ver naast de kooi van Vanhamel. Meteen daarop draaide Mercier een vrijschop knap voorbij Vanhamel.

Goal Mercier vs. Beerschot

OH Leuven virtueel aan de leiding dus, maar amper vijf minuten later zorgde Tissoudali voor de gelijkmaker. Hij ontfutselde Malinov de bal en knalde voorbij Romo. De Antwerpenaars gingen meteen door op het elan en Suzuki zorgde wat later voor de 2-1.

De bezoekers toonden zich allerminst aangeslagen en dreigden drie keer in het slotkwartier van een erg aangenaam om volgen eerste periode. Eerst pakte Vanhamel uit met een knappe redding op een kopslag van Henry. Meteen daarop werkte Van Den Bergh de bal weg op de lijn, na een poging van Duplus. En dan nog eens Vanhamel met een prachtige reflex op Bese.

Barnabas Bese vs. Beerschot

Na tien minuten voetballen in de tweede helft pegelde Hubert van op afstand de bal tegen de kruising. Aan de overkant ging de bal op het uur tegen de deklat op een zoveelste scherp aangesneden hoekschop van Holzhauser. Wat later was het dan toch raak voor de thuisploeg: een hobbelend schot van Sanusi ging voorbij Romo.

Frédéric Duplus vs. Beerschot

Brys greep in en bracht Tamari voor Maertens. Holzhauser pikte enkele minuten later ook zijn doelpuntje mee, nadat de Leuvense defensie de bal niet kon ontzetten. Zelfs bij 4-1 bleef OHL in zijn kansen geloven. Sowah trapte eerst op Vanhamel en besloot in een volgende fase rakelings naast. Tien minuten voor affluiten, milderde Henry nog van op de stip.

Thomas Henry

Zaterdag 7 november om 18u30 ontvangt OH Leuven in het King Power at Den Dreef Moeskroen. De Henegouwers dragen de rode lantaarn en kampen met een pak positieve coronatesten.