OHL Women haalt zwaar uit tegen Charleroi De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OHL Women haalt zwaar uit tegen Charleroi

OHL Women
OHL Women won zondag op eigen veld tegen Charleroi met maar liefst 7-0. Luna Vanzeir blonk uit met drie doelpunten. Onze vrouwenploeg onder leiding van coach Coenraets pakt zo 9 op 9 en sluit aan bij de subtop in het klassement.

OHL begon nog relatief rustig aan de partij, die op gang werd getrapt door Sonja van wedstrijdpartner café Genenhoek. Vanzeir bracht de thuisploeg rond het kwartier op voorsprong. 1-0 was meteen ook de ruststand.

Sonja Café Genenhoek OHL Women

Op het uur ontplofte de wedstrijd. In een klein half uur tijd scoorde OHL nog 6 keer. Vanzeir verdubbelde de score in minuut 63. Daarna werd het via Schryvers, Eurlings en opnieuw Vanzeir 5-0 met nog ruim 10 minuten op de klok. Een hattrick dus voor Luna.

In het slot scoorde Eurlings haar tweede van de avond en Cattoor legde in minuut 86 de eindstand vast. 7-0, een geweldige prestatie van OHL Women.

Luna Vanzeir

Ondanks de knappe overwinning blijft OHL op de vijfde plaats in de Super League. Het komt wel op één punt van Gent en Club Brugge, de nummers 3 en 4. Zaterdag trekt OHL Women naar het Club Brugge van Leo Van der Elst.

OHL Women begon met: Van Den Bergh, Kees, Tysiak, Mertens, Janssens, Onzia, Eurlings, Vanzeir, Cattoor, Lameir, De Bondt.

Bekijk hier alle doelpunten: