OH Leuven en Marc Brys verlengen samenwerking De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven en Marc Brys verlengen samenwerking

Marc Brys
OH Leuven en coach Marc Brys hebben hun samenwerking vernieuwd tot juni 2024. Samen willen ze, onder impuls van King Power, bouwen aan het ambitieuze project van de club.

- OH Leuven en Marc Brys verlengen hun overeenkomst tot juni 2024.
- Marc Brys bracht OH Leuven naar een knappe achtste plaats na elf speeldagen.
- Coach en club willen, samen met King Power, verder bouwen aan het ambitieuze project.

Voetbalclub OH Leuven en coach Marc Brys vonden elkaar in juni 2020 en sloten toen een overeenkomst tot 2022. Samen bereidden ze het nieuwe seizoen voor en promoveerden naar de Jupiler Pro League. Nu sloten de Antwerpenaar en de club een nieuw contract tot juni 2024.

Marc Brys

Marc en zijn assistenten hebben op korte termijn een sterk team gesmeed en willen op middellange termijn de vruchten hiervan plukken. Hun werk bij OH Leuven resulteerde al in heel knappe resultaten en een achtste plaats in het klassement. Zo kon er nog geen enkele ploeg uit de G5 winnen van de promovendus.

Met het nieuwe contract drukken Brys en OH Leuven hun ambitie uit om de ingeslagen weg op de lange termijn verder te zetten. De club is ervan overtuigd dat Marc en zijn coaching team de juiste professionals zijn om de Leuvenaars naar een mooie toekomst te leiden. Samen zullen we nog stappen zetten en de gevestigde orde uitdagen.

Marc Brys, coach van OH Leuven: “Ik teken met veel plezier een nieuw contract bij OH Leuven. Onder de impuls van King Power heeft deze club al een enorme groei gekend en ik ben ervan overtuigd dat het einde nog niet in zicht is. Ik wil heel graag deel uitmaken van de mooie toekomst die voor OHL in het verschiet ligt.”

Peter Willems, CEO van OH Leuven: “We zijn trots dat Marc zijn lot langer aan onze club wil verbinden. We zijn heel erg blij met het werk dat hij leverde tot nu toe en zijn ervan overtuigd dat we samen onze mooie club op een duurzame manier verder kunnen uitbouwen. De club, staf en fans kunnen vooruitkijken naar een mooie toekomst.”