Internationals boeken succes De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Internationals boeken succes

Bese, Jemelka en Malinov
Jemelka en Bese zagen woensdagavond hun land van op de bank winnen tegen respectievelijk Slovakije en Turkije. Zowel Tsjechië als Hongarije winnen zo hun groep en stijgen naar League A. Malinov stond 90 minuten tussen de krijtlijnen bij Bulgarije en sleepte in Dublin een gelijkspel uit de brand. De Bulgaren eindigen laatste in hun groep en zakken naar League C.

Tsjechië won gisteren met 2-0 van Slovakije. Soucek vóór en Ondrasek na de rust zorgden voor die zege. Jemelka kwam niet in actie. Tsjechië sluit de Nations League af met 12 punten en promoveert naar League A. Da’s de reeks waar toplanden als België, Spanje, Frankrijk en Italië zich kwalificeerden voor de Nations League Final Four in 2021.

Jemelka

Ook de Hongaren wonnen hun wedstrijd woensdag met 2-0. Het team van Bese deed dat tegen Turkije. Sigér scoorde net vóór het uur. Diep in blessuretijd zette Varga de eindstand op het bord. Bese zag het allemaal gebeuren van op de bank. De Hongaren komen in een volgende campagne uit in League A, nadat ze hun groep wonnen met 11 punten.

Bese

Malinov moest in Dublin 90 minuten aan de bak tegen Ierland. De Bulgaren pakten er een puntje na een scoreloos gelijkspel in een wedstrijd geleid door de Belgische scheidsrechter Visser.

Malinov

Bulgarije blijft steken op twee punten in zijn groep en eindigt daarmee helaas laatste. Het team van Malinov zakt zo naar League C en staat voor een verjonging van de kern.