Geen punten voor OHL na doldwaze match De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Geen punten voor OHL na doldwaze match

Mathieu Maertens vs Antwerp 1
Na minder dan tien minuten voetballen, stond de Great Old al op 2-0. Batubinsika en Mbokani tekenden voor die twee vroege doelpunten. Amper zeven minuten later stond het 2-2. Henry van op de stip en Sowah, met een overhoeks schot, brachten OHL langszij. Kort voor het uur zorgde Hongla voor de 3-2 eindstand.

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd. Romo diende in de openingsminuten een schot van Haroun uit zijn doelvlak te ranselen. Meteen daarop tikte de Venezolaanse doelman een vrijschop van Refaelov over doel. In de vijfde minuut trof Batubinsika wel raak voor de Antwerpenaars, op een hoekschop van Refaelov. Aan de overkant poeierde Mercier de bal tegen de kruising.

Henry en Eppiah vs Zulte Waregem

Mbokani verdubbelde al snel de Antwerpse voorsprong, na een goeie voorzet van Seck. OH Leuven knokte zich snel opnieuw in de partij met een strafschop van Henry. De fout in de zestien gebeurde ook op de Fransman. In de zeventiende minuut bediende Henry slim Sowah. Kamal twijfelde niet en knalde overhoeks binnen.

Goal Kamal Sowah vs Antwerp

Halfweg de eerste periode redde Romo knap op een hard schot van Refaelov. Enkele minuten later bediende Mbokani zijn maatje Miyoshi, die besloot van dichtbij naast de kooi van Romo. In het slot van een heel erg leuk om volgen eerste periode knalde Mercier een vrijschop rakelings naast.

Ook na de rust startte Antwerp als een TGV: Seck knalde in de openingsminuten van de tweede periode tegen de deklat. Kort voor het uur kopte Hongla de thuisploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van een erg bedrijvige Juklerød. Brys greep meteen in en bracht Tamari voor Bese. De Jordaniër probeerde het halfweg de tweede periode met een schot, Butez klemde.

Barnabas Bese vs Antwerp

Een kwartier voor affluiten, mocht Gerkens wel erg ver oprukken van de Leuvense defensie. Romo stond opnieuw pal op het schot van de middenvelder. Wat later mocht ook Refaelov ver komen, Romo werkte de bal in hoekschop. In de slotfase troffen beide ploegen nog eens het doelhout. Eerst mikte Mercier tegen de binnenkant van de paal. Aan de overkant deed Mbokani net hetzelfde.

Zaterdag zakt Cercle Brugge af naar het King Power at Den Dreef Stadion. Een goeie maand later staat deze affiche al opnieuw op het programma. Dan in het kader van de Croky Cup.