Bekeravontuur al voorbij De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Bekeravontuur al voorbij

Jemelka tegen Cercle 1
Cercle Brugge bekert verder na een 2-3 overwinning op het veld van OH Leuven. Na twee minuten voetballen, stond het al 1-1. Hotic bracht de Bruggelingen van op de stip op voorsprong. Meteen daarop trapte Maertens de gelijkmaker binnen. Kort voor de pauze zorgde Marcelin voor de 1-2 ruststand. Taravel bracht de bezoekers twintig minuten voor affluiten op 1-3. Hubert legde in blessuretijd de eindstand vast.

Na amper 14 seconden floot scheidsrechter Smet voor een strafschop, na een haakfout van De Norre in de zestien op Deman. Hotic gaf Romo geen kans vanop de stip. De thuisploeg reageerde meteen: Maertens knalde de gelijkmaker voorbij doelman Bruzzese. Na dat spetterende begin viel de partij wat stil en bleef het lang wachten op nieuw doelgevaar.

Goal Mathieu Maertens vs. Cercle Brugge

Na goed 25 minuten voetballen, sneed Marcelin wel erg makkelijk door het hart van de Leuvense defensie. Romo voorkwam met een goeie redding een tweede Brugs doelpunt. Op het halfuur ging Denkey zijn kans. Het schot van de Brugse spits raakte de staak. Dik vijf minuten voor de rust slalomde Marcelin voorbij de Leuvense verdediging en legde overhoeks binnen.

Romo tegen Cercle Brugge

Henry en Hubert startten aan de tweede helft in plaats van Allemeersch en Malinov. Net voor het uur kwam Maertens net te laat om een voorzet van Schrijvers in doel te glijden. Halfweg de tweede periode trapte De Norre van buiten de zestien in het zijnet. Meteen daarop bracht Brys Myny voor Eppiah. Twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd bracht Hubert in de zestien Deman ten val. Scheidsrechter Smet legde de bal opnieuw op de stip. Taravel klopte Romo.

Barnabas Bese vs. Cercle Brugge

De Leuvenaars weigerden de handdoek te gooien: Myny kopte rakelings naast. Tien minuten voor het einde van de partij moest de Vereniging het met een mannetje minder doen. Marcelin kreeg rechtstreeks rood na een opstootje met Maertens. In de slotfase stuitte de ingevallen Vekemans op de paal, op aangeven van Myny. Hubert lukte in blessuretijd nog wel de 2-3, maar daar bleef het helaas bij. Henry had diep in blessuretijd nog wel de gelijkmaker aan de voet.

Myny tegen Cercle Brugge

 Zaterdag trekt OH Leuven naar Sclessin. Daar geeft het Standard Luik partij. In de heenronde won OHL met 1-0 van de Luikenaars.