Oververdiend punt De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Oververdiend punt

Mathieu Maertens vs Standard
Standard en OH Leuven verdeelden de punten op Sclessin. Op het uur knikte Henry een voorzet van Mercier knap voorbij Bodart. In de slotfase bracht Klauss de Rouches alsnog langszij. In het slot kreeg Dussenne nog rood.

In de openingsfase van de partij bracht Romo heel knap redding op een huizenhoge kans voor Klauss, op aangeven van een bedrijvige Siquet. De bezoekers knokten zich snel in de partij en prikten tegen met een schot van Sowah dat naast de kooi ging van Bodart. Na zowat 20 minuten voetballen, moest Romo gepast tussenkomen met één vuist op een voorzet van Siquet. Lestienne zette wat later voor, Klauss mikte van dichtbij net naast.

Rafael Romo vs Standard

 Op het halfuur probeerde Sowah het na een goeie Leuvense aanval. Het schot van de Ghanees miste wat kracht. De Norre mocht tien minuten voor de pauze iets te makkelijk oprukken. De Limburger trapte van vrij ver op doel en zag zijn schot een half metertje naast de kooi van Bodart gaan.

Casper De Norre vs Standard

Maertens tekende voor het eerste gevaar na de pauze. Het schot van Thieu ging een metertje naast. Op het uur zette Mercier voor en Henry kopte in het centrum voorbij Bodart. Halfweg de tweede helft dan toch eens de Rouches: Klauss kopte van dichtbij over op aangeven van Lestienne.

Thomas Henry vs Standard

 Een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd borstelde Henry de bal tegen de staak. Jammer, want die poging had beter verdiend. Dik vijf minuten voor het einde viel het doelpunt aan de andere kant. Klauss trof raak op aangeven van Jans. Kort daarop slikte de ingevallen Dussenne een tweede gele kaart voor een fout op Eppiah. Uit die vrijschop scoorde Raemaekers bijna, maar Bodart stak daar een stokje voor.

Raemaekers tegen Standard

 Volgende week vrijdag ontvangt OH Leuven aan Den Dreef KV Kortrijk. In de heenronde wonnen de Leuvenaars met 0-3 in het Guldensporenstadion.