Partner in de kijker: Air Plus De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Partner in de kijker: Air Plus

Air Plus
Elke week zetten we een van onze partners in de kijker en vragen we hen naar de connectie met onze club. Deze week: Air Plus.

Stel Airplus eens voor in een drietal zinnen. Wat doen jullie juist en wat kunnen jullie betekenen voor onze fans en/of partners?

Air Plus is een familiebedrijf met zetel in Zemst. Je kunt bij ons terecht voor de huur van allerhande koeling en verwarming. Van werfverwarming, via comfortkoeling in fabriekshallen, kantoren, tot datacenters, events... Ook voor de huur van stroomgeneratoren van 20 tot 1450kVA, lichtmasten en mobiele compressoren is Air Plus ondertussen een referentie op de markt. Als officieel verdeler en service center van Atlas Copco kun je bij Air Plus terecht voor de aankoop en het onderhoud van Atlas Copco producten.

Waarom zijn jullie partner van OHL geworden?

Al meerdere jaren verzorgt Air Plus de tijdelijke stroomvoorziening tijdens de thuiswedstrijden van OHL. Ook de nieuwe 830kVA Atlas Copco noodstroomgenerator, die eind vorig is geplaatst op Den Dreef, is geleverd door Air Plus. Door de goede samenwerking is de sympathie voor OHL blijven groeien. Vandaar ons partnership.

Wie is jouw favoriete OHL-speler van dit seizoen?

Thomas Henry.

Op welke plaats eindigt OHL dit seizoen? 

Op de vierde plaats.

Wie is jouw favoriete OHL-speler aller tijden?

Mathieu Maertens

---

Je kunt Air Plus bereiken via de website, via Facebook of via LinkedIn.

Onze partners staan altijd voor je klaar!