Nieuwe OHL Start to Run De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Nieuwe OHL Start to Run

OHL Start to Run
OH Leuven organiseert vanaf september zijn tweede editie van OHL Start to Run. Hiermee kunnen ook minder sportieve fans zich klaarstomen voor de Corrida van Leuven, of op een laagdrempelige manier starten met joggen.

Tijdens de More Than Football Action Weeks, zetten we heel wat community initiatieven in de kijker. Tijdens de Health and Welbeing actiedag, plaatsen we de spotlights op OHL Start to run.

In samenwerking met de KU Leuven nodigen we ook minder sportieve fans uit om aan hun gezondheid te werken. Dankzij een mooi uitgetekend programma, kunnen fans hun conditie vanaf nul opbouwen om zo eind december de Leuvense Corrida uit te lopen. Wekelijks ontvangen de deelnemers het trainingsprogramma voor de volgende week in hun mailbox. Eén keer per week zakt iedereen af naar het King Power at Den Dreef Stadion voor een gezamenlijke looptraining.

Tijdens de editie van 2020 tekenden gemiddeld 30 lopers present en na het digitaal slotevent konden we spreken van een groot succes.

Heb je interesse om vanaf september de loopschoenen aan te binden en wil je via een professionele begeleiding stap voor stap groeien? Dan is OHL Start to Run iets voor jou. Schrijf je nu al in voor OHL Start to Run 2021: inschrijving.

OHL Start to Run is een samenwerking tussen OH Leuven en KU Leuven.

Bekijk hieronder de sfeerreportage die OHL-tv maakte van OHL Start to Run.

Video

OHL Start to Run

Een 40-tal OHL-fans scherpt met OHL Start to Run zijn conditie aan zodat ze elk hun persoonlijk doel kunnen halen. Ze krijgen elke week een trainingsschema en 1 keer per week trainen ze in groep onder begeleiding van een coach. Deze week werden ze extra aangemoedigd door Thibault Vlietinck, Daniel Iversen en Brent Laes.