OH Leuven neemt afscheid van vijf spelers De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

OH Leuven neemt afscheid van vijf spelers

Generieke foto
Het aflopende contract van Fred Duplus, David Hubert, Samy Kehli, Olivier Myny en Derrick Tshimanga bij OH Leuven wordt niet verlengd. Die vijf jongens gaan op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. De club dankt dit vijftal voor hun inzet en enthousiasme in de voorbije seizoenen.

Fred Duplus startte het seizoen 2020-2021 als kapitein van OH Leuven. De Fransman kende heel veel pech en viel twee keer uit met een zware blessure. De ex-kapitein droeg 71 keer het truitje van OHL.

David Hubert heeft er een sterke campagne opzitten waarin hij zich opwierp tot het verlengstuk op het veld van coach Marc Brys. De defensieve middenvelder kwam in vier seizoenen bij OHL 89 wedstrijden in actie.

Zowel Olivier Myny als Samy Kehli hebben een kleine 50 matchen op de teller staan in de kleuren van OH Leuven. Zonder blessures zou dat aantal voor beide jongens een stuk hoger geweest zijn.

Net geen 100 wedstrijden voor Derrick Tshimanga in vier seizoenen bij OHL. Ook Tshimi kreeg in de campagne 2020-2021 af te rekenen met heel wat blessureleed.

Eerder verlieten ook al Jérémy Perbet (FC Luik), Stallone Limbombe (Lierse Kempenzonen), Tom Van Hyfte (KFC Mandel United), Brent Laes (Lierse Kempenzonen) en Jordy Gillekens (Lierse Kempenzonen) de Leuvense club. Sascha Kotysch moest door een vervelende blessure een punt zetten achter zijn carrière als voetballer.

De club wenst alle vertrekkers heel veel succes in hun verdere loopbaan.