Wanted: helpende handen De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Wanted: helpende handen

Toogpersoneel 1
Over een handvol weken start het nieuwe voetbalseizoen. Onze club zoekt nog een aantal vrijwilligers die er langs de zijlijn voor zorgen dat elke wedstrijd aan Den Dreef vlekkeloos verloopt. Plezier en een correcte vrijwilligersvergoeding zijn jouw deel.

- OH Leuven is op zoek naar vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken tijdens thuiswedstrijden.
- Kun jij goed tappen? Wil je aan de slag als steward of controleur? Zou je graag een jeugdteam trainen? Of wil je helpen bij de ticketverkoop?
- Stel je dan kandidaat via mail en sluit je aan bij de grote OHL-familie.

Stewards en vrijwilligers/volunteers voor controle en parking
OH Leuven zoekt stewards, controleurs en parkingpersoneel om de supporters wegwijs te maken en hen een optimale veiligheid te garanderen. Heb jij een hart voor de club. Kun je aanwezig zijn op alle thuiswedstrijden en eventueel ook bij verplaatsingen? Wij zorgen voor een gratis opleiding en een kleine vergoeding. Stuur een mailtje naar: veiligheid@ohl.be

Vrijwilligers

Ticketing
De collega’s van ticketing kijken uit naar een paar extra helpende handen om de verkoop op wedstrijddagen in goede banen te leiden. Kun je goed overweg met een computer en zie je het zitten om onze twaalfde man te voorzien van een ticket? Stel je dan kandidaat op: ticketing@ohl.be.

Horeca en fanhosts
Kun jij de perfecte Stella tappen? Of ben je bereid om het te leren? Laat het ons weten via: events@ohl.be. We zoeken zowel toogpersoneel op wedstrijddagen als tijdens weekdagen in ons opleidingscentrum in Kessel-Lo en Oud-Heverlee. Verenigingen die een volledige toog willen bemannen of bevrouwen zijn ook meer dan welkom.

Fanhosts mogen ons ook een mailtje sturen. We zijn immers ook nog op zoek naar een aantal personen die onze fans willen wegwijs maken in en rond het stadion.

Fanhost OH Leuven

Trainers en teambegeleiders
OH Leuven zoekt nog een aantal trainers en teambegeleiders voor enkele jeugdploegen in zijn jeugdcentra in Kessel-Lo en Oud-Heverlee. Wil jij onze talentjes helpen bij hun verdere ontwikkeling? Mail dan naar: jeugd@ohl.be.

Tot binnenkort!