Voorbereiding maandag van start De officiƫle website van Oud-Heverlee Leuven

Voorbereiding maandag van start

GV Ballen
Maandag 7 en dinsdag 8 juni leggen de spelers hun fysieke en medische testen af. Daags nadien staat er een dubbele veldsessie op het programma op het oefencentrum in Oud-Heverlee. De eerste drie oefenwedstrijden liggen al vast, net als de achtdaagse oefenstage in het Nederlandse Sint-Michielsgestel.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start maandag met de sportmedische screening in UZ Leuven, Fysische geneeskunde. Dit gebeurt in combinatie met de Health & Performance screening op het trainingscomplex in Oud-Heverlee. Dinsdag volgen de inspanningstesten in Bakala Academy en deel twee van de Health & Performance screening in het stadion. Half juni oefent OH Leuven een eerste keer. Dat zal gebeuren tegen eersteprovincialer OHR Huldenberg. Later die maand heten de sparringpartners Olympia Wijgmaal en Rupel Boom FC.

Van vrijdag 25 juni tot en met vrijdag 2 juli trekken de manschappen van Marc Brys naar het Nederlandse Sint-Michielsgestel voor een zevendaagse oefenstage. Op 29 juni en 2 juli vindt er een oefenpot plaats. Ook op 10, 13 en 17 juli staat er een oefenwedstrijd geprogrammeerd. De namen van de tegenstanders hoor je later. In het weekend van 23 juli start het seizoen 2021-2022 in de Jupiler Pro League.