Switch your seat De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

Switch your seat

Fans ticket story
Fans die zich vorig seizoen een abonnement aanschaften, kunnen van 8 tot en met 12 juni hun zitje wijzigen. Ook supporters die de afgelopen dagen hun vertrouwde plaats al verlengden, zijn meer dan welkom in ‘De Jee’ in Tribune 3. Onze medewerkers zitten daar vanaf dinsdag klaar om samen met de supporters de ideale plaats uit te kiezen.

Op vrijdag 23 juli gaat de nieuwe competitie van start in de Jupiler Pro League. Hoog tijd dus voor onze trouwe fans om een plekje te bemachtigen van waarop ze een ideaal zicht hebben op de actie. Van 8 tot en met 12 juni zijn alle abonnees welkom in ‘De Jee’ voor deskundig advies van onze ticketingmedewerkers.

Wil je niet alleen jouw plaatsje wijzigen, maar ook die van je vrienden? Ook dat kan. Breng dan zeker de identiteitskaart van je vrienden mee naar ‘De Jee’. Die zaal in Tribune 3 opent de deuren op dinsdag (10u tot 12u en 14u tot 17u), donderdag (14u tot 19u) en zaterdag (10u tot 13u).

Supporters die vorig seizoen geen abonnement kochten, vragen we nog heel even geduld. Zij kunnen vanaf 15 juni de Plezante Compagnie vervoegen.