“Ik verleng mijn abonnement voor de sfeer” De officiële website van Oud-Heverlee Leuven

“Ik verleng mijn abonnement voor de sfeer”

Tom Vandeurzen 2000ste abo
De abonnementencampagne loopt goed. Vrijdagmorgen ging het 2.000ste abonnement over de toonbank van zaal ‘De Jee’ in Tribune 3. Tussen 8 en 12 juni krijgen bestaande abonnees de kans om van zitje te wisselen. Op dinsdag 15 juni gaat de vrije verkoop van start.

Vrijdagmorgen, iets over 10u. Tom Vandeurzen komt zijn abonnement in Tribune 4 verlengen. Hij mag zich de 2.000ste abonnee van OH Leuven noemen. “Amai! Da’s een verrassing”, glimlacht Tom. “Of ik zin heb in een gesprekje voor op de website? Zeker, maar ik zweet nog wel een klein katertje uit van gisterenavond.” De toon is meteen gezet.

“Ik zit al tien seizoenen op dezelfde plek, in Vak 401. Samen met een handvol maten van de Scouts van Veltem-Beisem moedig ik de spelers aan. Als ik heel eerlijk ben, moet ik toegeven dat ik eigenlijk vooral voor de sfeer kom. Na de wedstrijd blijven we dan ook al eens hangen in de Extra Time, waarna we het feest voortzetten in een Leuvens café. Ik durf me zeker geen voetbalkenner te noemen.”  

Door de maatregelen rond corona konden Tom en zijn maten vorig seizoen slechts één thuiswedstrijd van OH Leuven volgen in het stadion. “Tegen Zulte Waregem tekenden we present. Ik herinner me trouwens dat die wedstrijd heel erg goed georganiseerd was. Spijtig dat we het knappe seizoen niet hebben kunnen meemaken op Den Dreef. Ik reken erop dat de ploeg het minstens even goed doet als in de vorige campagne.”